HeatXL infrarood panelen spiegel

infrarood panelen spiegel

HeatXL Spiegels

Naast ons standaard pakket leveren wij ook HeatXL infrarood panelen met een spiegel afwerking. Met deze fraaie verwarming combineer je vervolgens de aangename warmte van een infrarood paneel met een luxe spiegel. Uitermate geschikt voor de badkamer, gang of kledingkamer.

De maten van de HeatXL infrarood panelen spiegel zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Spiegel verwarming wordt veelvuldig toegepast in hotels, maar ook in badkamers van particulieren. Bekijk alle uitvoeringen in onze catalogus of op onze website. Vraag onze adviseurs om advies.

infrarood panelen spiegel

Spiegel badkamer verwarming

HeatXL infrarood panelen spiegel zijn laagtemperatuur panelen met een spiegelglas afwerking. Deze verwarming is verkrijgbaar in diverse maten. Combineer de fraaie verwarming slim met de HeatXL thermostaten voor een nog beter rendement.

HeatXL heeft een grote voorraad infrarood spiegel panelen uitvoeringen met lage temperatuur beschikbaar. De spiegel verwarming is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer. Maar ook in de hal of slaapkamer profiteer je van deze effectieve manier van verwarmen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-spiegel (6)

HeatXL infrarood verwarming spiegel

HeatXL voert als groothandel voor diverse merken de exclusieve distributie in de Benelux. Zoals de bekende hoge temperatuur merken Welltherm en Ecaros. HeatXL verzorgt de distributie van laagtemperatuur infrarood panelen spiegel uitvoering. Hiervoor leveren wij tevens alle toebehoren, zoals thermostaten en ophangsystemen.

Onze groothandel is dan ook jouw aanspreekpunt voor spiegel verwarming in de Benelux. Wij leveren ir panelen aan vaste resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

Het glaspaneel wordt gebruikt als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassaplaatsen en hobby ruimtes. Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt vervolgens voor een goede verdeling van de infrarode warmte.

HeatXL verwarming geeft het beste rendement wanneer deze horizontaal of verticaal aan wanden zijn bevestigd. Dankzij het innovatieve montage systeem bieden ze een stabiele en veilige grip. Per ir paneel kan je kiezen uit verschillende frame profielen en RAL kleuren. Zodat het altijd bij je interieur past.

Onze hoge kwaliteit warmtepanelen zijn van Duitse kwaliteit. De HeatXL systemen zijn daarom zuinig en efficiënt in het verbruik.

infrarood panelen spiegel

Industriële stralers

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Loods infrarood verwarming werkt met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.

HeatXL infrarood panelen spiegel leverancier

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

heatxl-infrarood-panelen-spiegel (2)

Infrarood panelen

HeatXL spiegel infrarood panelen

Hoge kwaliteit verwarming

HeatXL spiegel infrarood panelen worden geproduceerd bij een fabrikant waarmee wij intensief samenwerken. De warmtepanelen hebben een hoge kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL ir verwarming? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

HeatXL groothandel collectie

HeatXL heeft warmtepanelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming in kantoren en woningen. De spiegelverwarming van HeatXL kenmerkt zich door een lage prijs en strak glas oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert kan je teruglezen onze digitale catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Grote voorraad, snelle levering

HeatXL heeft een flinke voorraad producten zodat snel aan jou kan worden uitgeleverd. HeatXL ontvangt geregeld nieuwe voorraad en bestellingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van warmtepanelen verzekerd. Door onze intensieve samenwerking met vaste distributeurs is tevens een snelle levering gewaarborgd.

Heb je interesse in onze producten? Of wil je HeatXL spiegelpanelen toevoegen aan jou producten pakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

 

 

 

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.