HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

HeatXL infrarood panelen spiegel

infrarood panelen spiegel

HeatXL Spiegels

Naast ons standaard pakket leveren wij ook HeatXL infrarood panelen met een spiegel afwerking. Met deze fraaie verwarming combineer je vervolgens de aangename warmte van een infrarood paneel met een luxe spiegel. Uitermate geschikt voor de badkamer, gang of kledingkamer.

De maten van de HeatXL infrarood panelen spiegel zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Spiegel verwarming wordt veelvuldig toegepast in hotels, maar ook in badkamers van particulieren. Bekijk alle uitvoeringen in onze catalogus of op onze website. Vraag onze adviseurs om advies.

infrarood panelen spiegel

Spiegel badkamer verwarming

HeatXL infrarood panelen spiegel zijn laagtemperatuur panelen met een spiegelglas afwerking. Deze verwarming is verkrijgbaar in diverse maten. Combineer de fraaie verwarming slim met de HeatXL thermostaten voor een nog beter rendement.

HeatXL heeft een grote voorraad infrarood spiegel panelen uitvoeringen met lage temperatuur beschikbaar. De spiegel verwarming is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer. Maar ook in de hal of slaapkamer profiteer je van deze effectieve manier van verwarmen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-spiegel (6)

HeatXL infrarood verwarming spiegel

HeatXL voert als groothandel voor diverse merken de exclusieve distributie in de Benelux. Zoals de bekende hoge temperatuur merken Welltherm en Ecaros. HeatXL verzorgt de distributie van laagtemperatuur infrarood panelen spiegel uitvoering. Hiervoor leveren wij tevens alle toebehoren, zoals thermostaten en ophangsystemen.

Onze groothandel is dan ook jouw aanspreekpunt voor spiegel verwarming in de Benelux. Wij leveren ir panelen aan vaste resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

Het glaspaneel wordt gebruikt als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassaplaatsen en hobby ruimtes. Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt vervolgens voor een goede verdeling van de infrarode warmte.

HeatXL verwarming geeft het beste rendement wanneer deze horizontaal of verticaal aan wanden zijn bevestigd. Dankzij het innovatieve montage systeem bieden ze een stabiele en veilige grip. Per ir paneel kan je kiezen uit verschillende frame profielen en RAL kleuren. Zodat het altijd bij je interieur past.

Onze hoge kwaliteit warmtepanelen zijn van Duitse kwaliteit. De HeatXL systemen zijn daarom zuinig en efficiënt in het verbruik.

infrarood panelen spiegel

Industriële stralers

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Loods infrarood verwarming werkt met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.

HeatXL infrarood panelen spiegel leverancier

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

heatxl-infrarood-panelen-spiegel (2)

Infrarood panelen

HeatXL spiegel infrarood panelen

Hoge kwaliteit verwarming

HeatXL spiegel infrarood panelen worden geproduceerd bij een fabrikant waarmee wij intensief samenwerken. De warmtepanelen hebben een hoge kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL ir verwarming? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

HeatXL groothandel collectie

HeatXL heeft warmtepanelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming in kantoren en woningen. De spiegelverwarming van HeatXL kenmerkt zich door een lage prijs en strak glas oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert kan je teruglezen onze digitale catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Grote voorraad, snelle levering

HeatXL heeft een flinke voorraad producten zodat snel aan jou kan worden uitgeleverd. HeatXL ontvangt geregeld nieuwe voorraad en bestellingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van warmtepanelen verzekerd. Door onze intensieve samenwerking met vaste distributeurs is tevens een snelle levering gewaarborgd.

Heb je interesse in onze producten? Of wil je HeatXL spiegelpanelen toevoegen aan jou producten pakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.