HeatXL infrarood panelen metaal

infrarood panelen metaal

HeatXL infrarood verwarming metaal

HeatXL infrarood panelen metaal en Infrarood verwarming zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van HeatXL infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen en energie nodig om een ruimte of oppervlak op te warmen.

Met de bijbehorende slimme infrarood verwarming thermostaten worden verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd. HeatXL is exclusief importeur voor diverse fabrikanten in de Benelux.

infrarood panelen metaal

Strakke infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen metaal zijn laagtemperatuur warmtepanelen met een lichte structuur afwerking. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eventueel over te schilderen. Combineer de verwarming met de slimme HeatXL thermostaten.

Naast de vaste merken waarvoor HeatXL de exclusieve distributie verzorgt, levert HeatXL ook laagtemperatuur warmtepanelen in diverse uitvoeringen. Ook bieden wij hiervoor alle toebehoren aan, zoals thermostaten en ophang systemen.

Heatxl budget infrarood panelen

HeatXL heeft een grote voorraad budget laag temperatuur ir panelen beschikbaar. Deze warmtepanelen zijn geschikt voor toepassingen in jouw woning of kantoorpand. Voordelig energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

HeatXL systeem plafond

De maten van de HeatXL panelen is afgestemd op gebruik in een systeemplafond. Met een inbouw frame kunnen HeatXL infrardooverwarming ook worden toegepast in een stucwerk plafond. Door de lage temperatuur zijn deze panelen tevens zeer geschikt voor kinderkamers.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-metaal (2)

HeatXL infrarood panelen metaal kopen

HeatXL infrarood panelen metaal worden geproduceerd bij een fabrikant waarmee wij intensief samenwerken. De warmte panelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL infrarood panelen? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

Infrarood aan het plafond

HeatXL heeft infrarood plafond verwarming voor gebruik als bij- of hoofdverwarming in kantoren en woningen. De warmtepanelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de soorten verwarming dat HeatXL voert, vind je vervolgens terug in onze digitale online download catalogus.

Grote voorraad, snelle levering

HeatXL heeft een grote product voorraad zodat snel aan jou kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten, zodat een directe levering van warmtepanelen daarmee verzekerd is. Door onze intensieve samenwerking met vaste distributeurs is daardoor een snelle levering gewaarborgd.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor warmtepanelen in de Benelux. Wij regelen namelijk de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodpanelen in de Benelux.

HeatXL levert infrarood panelen metaal aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs, maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De warmtepanelen worden gebruikt als algehele verwarming en/of plaatselijke bijverwarming. Ze zijn vervolgens toe te passen in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, werkplaatsen, kassa plaatsen, hobby ruimtes, dieren verblijven en nog meer.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een goede verdeling van de infrarode warmtestralen. Voor het beste rendement adviseren wij de HeatXL panelen vervolgens horizontaal aan het plafond te bevestigen.

Onze hoge kwaliteit ir panelen zijn van Duitse kwaliteit. Onze systemen zijn zuinig en efficiënt in het verbruik. Jaarlijks bespaar je vele kosten op je energie rekening.

Heb je interesse in onze producten of wil je de hoge kwaliteit HeatXL infrarood panelen toevoegen aan jouw diensten pakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg

infrarood panelen metaal

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.