HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

HeatXL infrarood panelen metaal

infrarood panelen metaal

HeatXL infrarood verwarming metaal

HeatXL infrarood panelen metaal en Infrarood verwarming zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van HeatXL infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen en energie nodig om een ruimte of oppervlak op te warmen.

Met de bijbehorende slimme infrarood verwarming thermostaten worden verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd. HeatXL is exclusief importeur voor diverse fabrikanten in de Benelux.

infrarood panelen metaal

Strakke infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen metaal zijn laagtemperatuur warmtepanelen met een lichte structuur afwerking. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eventueel over te schilderen. Combineer de verwarming met de slimme HeatXL thermostaten.

Naast de vaste merken waarvoor HeatXL de exclusieve distributie verzorgt, levert HeatXL ook laagtemperatuur warmtepanelen in diverse uitvoeringen. Ook bieden wij hiervoor alle toebehoren aan, zoals thermostaten en ophang systemen.

Heatxl budget infrarood panelen

HeatXL heeft een grote voorraad budget laag temperatuur ir panelen beschikbaar. Deze warmtepanelen zijn geschikt voor toepassingen in jouw woning of kantoorpand. Voordelig energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

HeatXL systeem plafond

De maten van de HeatXL panelen is afgestemd op gebruik in een systeemplafond. Met een inbouw frame kunnen HeatXL infrardooverwarming ook worden toegepast in een stucwerk plafond. Door de lage temperatuur zijn deze panelen tevens zeer geschikt voor kinderkamers.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-metaal (2)

HeatXL infrarood panelen metaal kopen

HeatXL infrarood panelen metaal worden geproduceerd bij een fabrikant waarmee wij intensief samenwerken. De warmte panelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL infrarood panelen? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

Infrarood aan het plafond

HeatXL heeft infrarood plafond verwarming voor gebruik als bij- of hoofdverwarming in kantoren en woningen. De warmtepanelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de soorten verwarming dat HeatXL voert, vind je vervolgens terug in onze digitale online download catalogus.

Grote voorraad, snelle levering

HeatXL heeft een grote product voorraad zodat snel aan jou kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten, zodat een directe levering van warmtepanelen daarmee verzekerd is. Door onze intensieve samenwerking met vaste distributeurs is daardoor een snelle levering gewaarborgd.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor warmtepanelen in de Benelux. Wij regelen namelijk de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodpanelen in de Benelux.

HeatXL levert infrarood panelen metaal aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs, maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De warmtepanelen worden gebruikt als algehele verwarming en/of plaatselijke bijverwarming. Ze zijn vervolgens toe te passen in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, werkplaatsen, kassa plaatsen, hobby ruimtes, dieren verblijven en nog meer.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een goede verdeling van de infrarode warmtestralen. Voor het beste rendement adviseren wij de HeatXL panelen vervolgens horizontaal aan het plafond te bevestigen.

Onze hoge kwaliteit ir panelen zijn van Duitse kwaliteit. Onze systemen zijn zuinig en efficiënt in het verbruik. Jaarlijks bespaar je vele kosten op je energie rekening.

Heb je interesse in onze producten of wil je de hoge kwaliteit HeatXL infrarood panelen toevoegen aan jouw diensten pakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg

infrarood panelen metaal

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.