HeatXL infrarood panelen metaal

Naast ons standaard pakket leveren wij ook laag temperatuur HeatXL infrarood panelen metaal uitvoering. Deze warmte panelen zijn zeer geschikt voor het gebruik in een systeemplafond of aan witte muren of wanden. De panelen gaan namelijk naadloos op in het interieur. Je hebt niet door dat het een infrarood verwarming is.

Strakke infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen metaal zijn laagtemperatuur warmtepanelen met een lichte structuur afwerking. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eventueel over te schilderen. Combineer de verwarming met de slimme HeatXL thermostaten.

Heatxl budget panelen

HeatXL heeft een grote voorraad budget laag temperatuur ir panelen beschikbaar. Deze warmtepanelen zijn geschikt voor toepassingen in jouw woning of kantoorpand. Voordelig energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

HeatXL systeem plafond

De maten van de HeatXL panelen is afgestemd op gebruik in een systeemplafond. Met een inbouw frame kunnen HeatXL infrardooverwarming ook worden toegepast in een stucwerk plafond. Door de lage temperatuur zijn deze panelen tevens zeer geschikt voor kinderkamers.

HeatXL infrarood verwarming metaal

Naast de vaste merken waarvoor HeatXL de exclusieve distributie verzorgt, levert HeatXL ook laagtemperatuur warmtepanelen in diverse uitvoeringen. Ook bieden wij hiervoor alle toebehoren aan, zoals thermostaten en ophang systemen.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor warmtepanelen in de Benelux. Wij regelen namelijk de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodpanelen in de Benelux.

HeatXL levert infrarood panelen metaal aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs, maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De warmtepanelen worden gebruikt als algehele verwarming en/of plaatselijke bijverwarming. Ze zijn vervolgens toe te passen in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, werkplaatsen, kassa plaatsen, hobby ruimtes, dieren verblijven en nog meer.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een goede verdeling van de infrarode warmtestralen. Voor het beste rendement adviseren wij de HeatXL panelen vervolgens horizontaal aan het plafond te bevestigen.

Onze hoge kwaliteit ir panelen zijn van Duitse kwaliteit. Onze systemen zijn zuinig en efficiënt in het verbruik. Jaarlijks bespaar je vele kosten op je energie rekening.

Heb je interesse in onze producten of wil je de hoge kwaliteit HeatXL infrarood panelen toevoegen aan jouw diensten pakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg

HeatXL infrarood panelen metaal kopen

Goede kwaliteit warmte panelen

HeatXL infrarood panelen metaal worden geproduceerd bij een fabrikant waarmee wij intensief samenwerken. De warmte panelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL infrarood panelen? Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.

Infrarood aan het plafond

HeatXL heeft infrarood plafond verwarming voor gebruik als bij- of hoofdverwarming in kantoren en woningen. De warmtepanelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de soorten verwarming dat HeatXL voert, vind je vervolgens terug in onze digitale online download catalogus.

Grote voorraad, snelle levering

HeatXL heeft een grote product voorraad zodat snel aan jou kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten, zodat een directe levering van warmtepanelen daarmee verzekerd is. Door onze intensieve samenwerking met vaste distributeurs is daardoor een snelle levering gewaarborgd.

Ecaros infrarood panelen metaal

HeatXL infrarood verwarming leverancier

– Infrarood panelen

– Groothandel infrarood panelen

– Groothandel infrarood verwarming

– Infrarood panelen fabrikant

– Producent infrarood panelen

– Producent infrarood verwarming

– Importeur infrarood verwarming

– Infrarood verwarming leverancier

– Fabrikant infrarood verwarming