HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL infrarood panelen glas

Onze HeatXL glaspanelen

HeatXL glaspanelen zijn laagtemperatuur infrarood panelen gemaakt van gehard veiligheidsglas. De infrarood panelen zijn standaard afgewerkt in zwart of wit glas. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Combineer het infrarood systeem eenvoudig met de HeatXL slimme thermostaten voor een optimale besparing op de energie kosten.

 

HeatXL infrarood panelen glas

Infrarood glas verwarming

Groothandel HeatXL heeft een enorme voorraad glaspanelen met een lage oppervlakte temperatuur beschikbaar. Onze infrarood glas verwarming is geschikt voor toepassing in woning en kantoor. Ook voor projecten zijn onze glaspanelen erg geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.

 

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL warmtepanelen glas montage

De maten van de HeatXL panelen zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Met een opbouwframe kunnen de infrarood warmtepanelen ook worden toegepast op een plafond of schuine wand. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-glas (5)

Laag temperatuur verwarming

Naast de vaste merken, waarvoor wij de exclusieve distributie zijn, verzorgen wij ook laag temperatuur HeatXL infrarood verwarming glas uitvoering. Voor deze warmtepanelen hebben wij tevens alle toebehoren, zoals thermostaten en ophang systemen.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor ir glaspanelen in de Benelux. Wij regelen dan ook de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in de Benelux.

Wij leveren ir warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De infrarood verwarming kan ingezet worden als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassa plaatsen en hobby ruimtes.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de infrarood warmtestralen. Daardoor bespaar je flink op de energiekosten. Voor het behalen van het beste rendement bevestig je de HeatXL infrarood panelen glas bij voorkeur horizontaal aan de wanden.

Heb je interesse in de verkoop van onze producten? Of wil je HeatXL warmtepanelen toevoegen aan jouw product aanbod? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Infrarood glas verwarming

Hoge kwaliteit glaspanelen

HeatXL infrarood panelen glas worden geproduceerd bij een fabrikant waar wij intensief mee samenwerken. De warmtepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze dragen dan ook het TÜV Süd-certificaat. Dit staat voor goede kwaliteit en veiligheid. De warmte panelen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor extra stevig en krasvast.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.