HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL infrarood panelen glas

Onze HeatXL glaspanelen

HeatXL glaspanelen zijn laagtemperatuur infrarood panelen gemaakt van gehard veiligheidsglas. De infrarood panelen zijn standaard afgewerkt in zwart of wit glas. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Combineer het infrarood systeem eenvoudig met de HeatXL slimme thermostaten voor een optimale besparing op de energie kosten.

 

HeatXL infrarood panelen glas

Infrarood glas verwarming

Groothandel HeatXL heeft een enorme voorraad glaspanelen met een lage oppervlakte temperatuur beschikbaar. Onze infrarood glas verwarming is geschikt voor toepassing in woning en kantoor. Ook voor projecten zijn onze glaspanelen erg geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.

 

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL warmtepanelen glas montage

De maten van de HeatXL panelen zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Met een opbouwframe kunnen de infrarood warmtepanelen ook worden toegepast op een plafond of schuine wand. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
heatxl-infrarood-panelen-glas (5)

Laag temperatuur verwarming

Naast de vaste merken, waarvoor wij de exclusieve distributie zijn, verzorgen wij ook laag temperatuur HeatXL infrarood verwarming glas uitvoering. Voor deze warmtepanelen hebben wij tevens alle toebehoren, zoals thermostaten en ophang systemen.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor ir glaspanelen in de Benelux. Wij regelen dan ook de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in de Benelux.

Wij leveren ir warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De infrarood verwarming kan ingezet worden als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassa plaatsen en hobby ruimtes.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de infrarood warmtestralen. Daardoor bespaar je flink op de energiekosten. Voor het behalen van het beste rendement bevestig je de HeatXL infrarood panelen glas bij voorkeur horizontaal aan de wanden.

Heb je interesse in de verkoop van onze producten? Of wil je HeatXL warmtepanelen toevoegen aan jouw product aanbod? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Infrarood glas verwarming

Hoge kwaliteit glaspanelen

HeatXL infrarood panelen glas worden geproduceerd bij een fabrikant waar wij intensief mee samenwerken. De warmtepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze dragen dan ook het TÜV Süd-certificaat. Dit staat voor goede kwaliteit en veiligheid. De warmte panelen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor extra stevig en krasvast.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.