HeatXL infrarood panelen glas

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als groothandel warmte panelen aan met een glas afwerking. Wij leveren deze HeatXL infrarood panelen aan dealers in de Benelux en Duistand. Ook voor projectaanvragen kan je bij ons adviesteam terecht.

HeatXL glaspanelen

HeatXL glaspanelen zijn laagtemperatuur infrarood panelen gemaakt van gehard veiligheidsglas. De infrarood panelen zijn standaard afgewerkt in zwart of wit glas. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Combineer het infrarood systeem eenvoudig met de HeatXL slimme thermostaten voor een optimale besparing op de energie kosten.

Infrarood glas verwarming

Groothandel HeatXL heeft een enorme voorraad glaspanelen met een lage oppervlakte temperatuur beschikbaar. Onze infrarood glas verwarming is geschikt voor toepassing in woning en kantoor. Ook voor projecten zijn onze glaspanelen erg geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.

HeatXL warmtepanelen glas montage

De maten van de HeatXL panelen zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Met een opbouwframe kunnen de infrarood warmtepanelen ook worden toegepast op een plafond of schuine wand. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend.

Laag temperatuur verwarming

Naast de vaste merken, waarvoor wij de exclusieve distributie zijn, verzorgen wij ook laag temperatuur HeatXL infrarood verwarming glas uitvoering. Voor deze warmtepanelen hebben wij tevens alle toebehoren, zoals thermostaten en ophang systemen.

HeatXL is jouw aanspreekpunt voor ir glaspanelen in de Benelux. Wij regelen dan ook de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in de Benelux.

Wij leveren ir warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De infrarood verwarming kan ingezet worden als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassa plaatsen en hobby ruimtes.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de infrarood warmtestralen. Daardoor bespaar je flink op de energiekosten. Voor het behalen van het beste rendement bevestig je de HeatXL infrarood panelen glas bij voorkeur horizontaal aan de wanden.

Heb je interesse in de verkoop van onze producten? Of wil je HeatXL warmtepanelen toevoegen aan jouw product aanbod? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Infrarood glas verwarming

Hoge kwaliteit glaspanelen

HeatXL infrarood panelen glas worden geproduceerd bij een fabrikant waar wij intensief mee samenwerken. De warmtepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze dragen dan ook het TÜV Süd-certificaat. Dit staat voor goede kwaliteit en veiligheid. De warmte panelen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor extra stevig en krasvast.

HeatXL collectie

HeatXL heeft infrarood verwarming voor gebruik als bijverwarming of hoofdverwarming in kantoren en woningen. Onze warmte panelen kenmerken zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de producten dat wij voeren vind je terug in onze digitale download catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Groothandel en distributie

HeatXL heeft een grote product voorraad, zodat snel aan jou geleverd kan worden. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnen komende zendingen van onze producenten. Waardoor een directe levering van warmtepanelen is verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributeurs is snelle levering dan ook gewaarborgd.

Voordelen van HeatXL infrarood panelen glas

• Glazen infrarood panelen zien eruit als kunstvoorwerpen.
• Op aanvraag verkrijgbaar in vele RAL-kleuren.
• Reinig door het oppervlak eenvoudig af te vegen.
• Eenvoudige installatie aan muur of plafond door middel van passende beugel.
• Gehard veiligheidsglas biedt veiligheid voor jou en je kinderen.
• Populair bij mensen met allergieën en astma patiënten omdat de lucht vrij is van stof.
• Regelbaar door een thermostaat via gedefinieerde kamer programma’s.
• Lage variabele kosten omdat bij ventilatie nauwelijks warmte verlies is.

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL fabrikant

Infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming