Hal infrarood verwarming

Hal infrarood verwarming

Hal verwarming

Bij hal en loods verwarming in bedrijven maakt men nog steeds gebruik van gas gestookte luchtverwarming. Deze kachels verwarmen lucht die de hele ruimte wordt ingeblazen. Nadeel van warme lucht is dat deze stijgt. Daardoor is de temperatuur bij de vloer dus veel lager dan bij het dak.

Zuinig bedrijfshal verwarmen

De hal infrarood panelen van HeatXL zijn van hoge kwaliteit. Het systeem is in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via onze groothandel en projecten organisatie. Vraag onze adviseurs naar de opties voor wederverkoop of project toepassing binnen jouw bedrijf. Onze specialisten helpen je namelijk graag verder.

Bedrijfshal infrarood verwarming

Bedrijfshal infrarood verwarmingssysteem van HeatXL verwarmt de mensen en objecten in het straal gebied. Hierdoor is de industriële bedrijfshal heater zuiniger met energie dan ouderwetse verwarming. De temperatuur in de rest van de ruimte kan veel lager worden ingesteld. Dit levert vervolgens een extra besparing op.

Hal verwarming toebehoren

Industriële hal verwarming wordt toegepast op werkplek heating in fabriekshallen, loodsen en magazijnen. Infraroodpanelen kunnen heel gericht verwarmen, daar waar het nodig is. Ook wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Hal infrarood verwarming

Hal verwarmen met infrarood straling

Hal ir verwarming is specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van loodsen en bedrijfshallen. Zonder dat daarbij energie verloren gaat aan nutteloos verwarmen van lucht.

Met ouderwetse hal verwarming moet eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. Industriële infrarood heaters verwarmen de plek waar daadwerkelijk de warmte benodigd is.

Infrarood bedrijfshal heaters verwarmt dus geen lucht, maar juist de mensen en objecten in het aanstraalgebied. Hierdoor is ir halverwarming veel zuiniger met energie dan de ouderwetse lucht verwarming. De temperatuur in de rest van de loods kan hierdoor veel lager worden ingesteld dat levert een extra besparing op.

Industriële hal heater kan ook ingezet worden op plaatsen waar geen of slechte isolatie is zoals in (half)open bedrijfshallen. Het is tevens mogelijk om dimmers en bewegingsmelders toe te voegen ten behoeve van een extra besparing in de verbruik kosten.

De industriële heaters monteer je aan de wand of plafond. Ook zijn er mobiele infrarood verwarming voor werkplaats verwarming.

 

Hal infrarood verwarming

Verwarming voor bedrijfsloodsen

Infrarood warmte hoe werkt dat?

Stralingsverwarming werkt op een vergelijkbare manier als de stralen van de zon. De straling zelf is geen warmte maar bestaat uit elektromagnetische golven. Wanneer de lange golf of korte golf infrarood straling in aanraking komen met een object, ontstaat wrijving en worden deze golven omgezet in warmte.

De voordelen van infrarood warmte

Bedrijfshal heater met korte golf infrarood heeft nagenoeg geen opwarmtijd nodig. De warmte is direct na de inschakeling voelbaar. Daarbij kan stralingsverwarming worden ingezet om gedeelten van grote ruimtes te verwarmen. Daardoor is het plaatselijk lekker warm. Het is een andere manier van verwarmen, maar wel efficiënt en energiezuinig.

Waar hal infrarood heater inzetten?

De hal infrarood heater wordt toegepast op plaatsen waar een directe warmte vraag is. Bij voorkeur plaatselijk in een grote ruimte. Bijvoorbeeld bij een kerk, de tribunes van een sporthal, werkplekken in een bedrijfsloods of droogruimtes in een productieproces. Loods verwarming in industrieel pand.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.