Groothandel thermostaten infrarood verwarming

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (1)

Beste Thermostaten voor infraroodpanelen

HeatXL is exclusief Benelux importeur voor diverse fabrikanten. Infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen als ook kantoren en industriële ruimtes.

Met de stralingswarmte van infrarood panelen worden objecten direct verwarmd. Daardoor is minder vermogen benodigd om een ruimte of oppervlak op te warmen. Met bijbehorende thermostaten worden verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en tevens aangestuurd.

Compleet pakket infrarood panelen met thermotsten van Duitse hoge kwaliteit. Infrarood panelen in uitvoeringen voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik.

Degelijk Duits design van zeer goede kwaliteit met minimaal 2 jaar garantie of langer.

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (2)

Groothandel en installateur

HeatXL levert infrarood verwarmingen en thermostaten aan installateurs en technische groothandels in de gehele Benelux. Onze gedegen productkennis en hoogwaardige producten staan aan de basis van een compleet advies en een maatwerk oplossing voor jouw project.

Ons bedrijf heeft ruime ervaring in de productie en toepassing van infraroodverwarming en infrarood oplossingen in woningbouw en utiliteitsprojecten. Wij bieden dan ook een zeer compleet assortiment infrarood systemen aan. Welke afkomstig zijn van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen.

Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse klanten produceren wij infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. Tot onze klanten behoren installatie bedrijven en technische groothandels.

 

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (1)

Aansturing thermostaten en dimmers

Wij hebben een ruim assortiment regel elektronica voor de aansturing van infrarood verwarming en infrarood panelen. Maak je keuze uit een uitgebreide selectie thermostaten en regelingen.

Wij hebben deze zowel bedraad als draadloos in analoge en digitale uitvoering. Tevens met of zonder smart instellingen. Ook leveren wij dim en sensor systemen voor industriële stralers en terras verwarming.

Indien gewenst bouwen wij een compleet op maat gemaakt stuursysteem welke gebaseerd is op jouw specifieke wensen en warmtevraag. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (4)

Industriële stralers

HeatXL heeft een uitgebreid assortiment aan industriële infrarood stralers. Industriële infrarood heaters zijn gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van hoge temperaturen en korte golf infrarood techniek ontstaat er vervolgens een perfect warmteverdeling. De industriële stralingspanelen zijn daardoor zeer geschikt voor het verwarmen van grote niet geïsoleerde ruimtes, zoals garages, magazijnen en bedrijfshal verwarmen

Infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht.

Met infrarood panelen zijn er veel mogelijkheden voor maatwerk als ook design. In ons assortiment vind je dan ook voor jouw klanten een passend infrarood systeem. Combineer deze met onze slimme thermostaten en maak jouw advies compleet. Onze adviseurs helpen je zo goed mogelijk bij het samenstellen van een geschikt assortiment.

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (3)

Particulier en eindgebruiker

HeatXL infraroodpanelen zijn geschikt voor toepassing in woningen en bedrijfspanden. Onze ir panelen zijn in de Benelux verkrijgbaar via de technische groothandel en de elektro technisch installateur.

Voor gedegen informatie over de mogelijkheden van toepassing voor jouw project helpen onze specialisten je graag op weg.

Is jouw installateur of aannemer nog niet bekend met de hoogwaardige HeatXL infrarood systemen en infrarood stralers? Dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden en energie kosten besparing met onze infrarood verwarming in jouw project. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling.

Naast een uitgebreid assortiment infrarood verwarming leveren wij ook thermostaten en dimmers. Daarmee kan eenvoudig de warmtevraag worden aangepast op de comfort behoefte van de gebruiker.

Laat je hierover vrijblijvend en vakkundig door ons adviseren.

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (4)

Infrarood panelen en thermostaten van Duitse kwaliteit

Wij hebben een ruim assortiment regel elektronica voor de aansturing van infrarood verwarming en infrarood panelen. Maak je keuze uit een uitgebreide selectie thermostaten en regelingen.

Wij hebben deze zowel bedraad als draadloos in analoge en digitale uitvoering. Tevens met of zonder smart instellingen. Ook leveren wij dim en sensor systemen voor industriële stralers en terras verwarming.

Indien gewenst bouwen wij een compleet op maat gemaakt stuursysteem welke gebaseerd is op jouw specifieke wensen en warmtevraag. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infraroodverwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige producten aan installateurs in de Benelux en ook Duitsland.

 

Stallage in onze heatxl loods

Industriële stralers en thermostaten

Voordelen van infrarood panelen in één oogopslag

• Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneel oppervlak.
• Zeer efficiënte verwarming technologie.
• Vele ontwerp mogelijkheden.
• Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
• Aangename directe warmte.
• Geruisloos en geurloos.
• Lage installatie kosten.
• Geen onderhoudskosten.
• Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
• Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
• Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

 

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.