Groothandel thermostaten infrarood verwarming

HeatXL is exclusief Benelux importeur voor diverse fabrikanten. Infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen als ook kantoren en industriële ruimtes.

Met de stralingswarmte van infrarood panelen worden objecten direct verwarmd. Daardoor is minder vermogen benodigd om een ruimte of oppervlak op te warmen. Met bijbehorende thermostaten worden verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en tevens aangestuurd.

Industriële stralers

HeatXL heeft een uitgebreid assortiment aan industriële infrarood stralers. Industriële infrarood heaters zijn gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van hoge temperaturen en korte golf infrarood techniek ontstaat er vervolgens een perfect warmteverdeling. De industriële stralingspanelen zijn daardoor zeer geschikt voor het verwarmen van grote niet geïsoleerde ruimtes, zoals garages, magazijnen en bedrijfshal verwarmen

Infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht.

Infrarood panelen van goede kwaliteit

Compleet pakket infrarood panelen van Duitse hoge kwaliteit. Infrarood panelen in uitvoeringen voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Degelijk Duits design van zeer goede kwaliteit met minimaal 3 jaar garantie of langer.

Met infrarood panelen zijn er veel mogelijkheden voor maatwerk als ook design. In ons assortiment vind je dan ook voor jouw klanten een passend infrarood systeem. Combineer deze met onze slimme thermostaten en maak jouw advies compleet. Onze adviseurs helpen je zo goed mogelijk bij het samenstellen van een geschikt assortiment.

Infraroodverwarming en infraroodpanelen

HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infraroodverwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige producten aan installateurs in de Benelux en ook Duitsland.

Naast onze groothandel activiteiten leveren en monteren wij projecten voor het verwarmen van bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga studio’s, industriële ruimtes, winkels en kantoren.

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux distributie voor de merken Welltherm en Ecaros infrarood panelen. Als ook de Italiaanse merken Starprogetti en Mo-El infrarood verwarming. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw warmte project.

Groothandel en installateur

HeatXL levert infrarood verwarmingen aan installateurs en technische groothandels in de gehele Benelux. Onze gedegen productkennis en hoogwaardige producten staan aan de basis van een compleet advies en een maatwerk oplossing voor jouw project.

Ons bedrijf heeft ruime ervaring in de productie en toepassing van infraroodverwarming en infrarood oplossingen in woningbouw en utiliteitsprojecten. Wij bieden dan ook een zeer compleet assortiment infrarood systemen aan. Welke afkomstig zijn van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen.

Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse klanten produceren wij infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. Tot onze klanten behoren installatie bedrijven en technische groothandels.

Particulier en eindgebruiker

HeatXL infraroodpanelen zijn geschikt voor toepassing in woningen en bedrijfspanden. Onze ir panelen zijn in de Benelux verkrijgbaar via de technische groothandel en de elektro technisch installateur. Voor gedegen informatie over de mogelijkheden van toepassing voor jouw project helpen onze specialisten je graag op weg.

Is jouw installateur of aannemer nog niet bekend met de hoogwaardige HeatXL infrarood systemen en infrarood stralers? Dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden en energie kosten besparing met onze infrarood verwarming in jouw project. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling.

Naast een uitgebreid assortiment infrarood verwarming leveren wij ook thermostaten en dimmers. Daarmee kan eenvoudig de warmtevraag worden aangepast op de comfort behoefte van de gebruiker. Laat je hierover vrijblijvend en vakkundig door ons adviseren.

Aansturing thermostaten en dimmers

Wij hebben een ruim assortiment regel elektronica voor de aansturing van infrarood verwarming en infrarood panelen. Maak je keuze uit een uitgebreide selectie thermostaten en regelingen.

Wij hebben deze zowel bedraad als draadloos in analoge en digitale uitvoering. Tevens met of zonder smart instellingen. Ook leveren wij dim en sensor systemen voor industriële stralers en terras verwarming.

Indien gewenst bouwen wij een compleet op maat gemaakt stuursysteem welke gebaseerd is op jouw specifieke wensen en warmtevraag. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Voordelen van infrarood panelen in één oogopslag

• Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneel oppervlak.
• Zeer efficiënte verwarming technologie.
• Vele ontwerp mogelijkheden.
• Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
• Aangename directe warmte.
• Geruisloos en geurloos.
• Lage installatie kosten.
• Geen onderhoudskosten.
• Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
• Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
• Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

groothandel thermostaten infrarood verwarming

Fabrikant voor infrarood verwarming

– Infrarood panelen

– Groothandel infrarood panelen

– Groothandel infrarood verwarming

– Infrarood panelen fabrikant

– Producent infrarood panelen

– Producent infrarood verwarming

– Importeur infrarood verwarming

– Infrarood verwarming leverancier