Groothandel infrarood panelen

Stallage in onze heatxl loods

Infrarood verwarming en infrarood panelen Groothandel

HeatXL is groothandel infrarood panelen en exclusief importeur voor verschillende merken uit Europa. Wij leveren infraroodpanelen rechtstreeks aan installateurs en de technische groothandels. Vraag naar onze aantrekkelijke condities.

groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikanten

De fabrikanten waarvoor HeatXL de import en distributie regelt zijn van een perfecte Europese kwaliteit. De hoogwaardige warmte panelen zijn in de Benelux enkel en alleen verkrijgbaar via de HeatXL groothandel. Onze download pagina geeft een overzicht van ons aanbod.

 

groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen thermostaten

HeatXL levert de producten vervolgens snel uit eigen voorraad in Nederland en België. Vanwege ons complete assortiment infraroodpanelen en thermostaten maken wij steeds een perfecte match voor jouw project. Wij bieden je tevens een gratis project calculatie en advies aan.

groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen toebehoren

Naast infrarood panelen heeft HeatXL ook een compleet pakket thermostaten en andere toebehoren voor het aansluiten en aansturen van onze infrarood verwarmingen. Onze adviseurs leggen je ook graag uit welke combinatie het beste past bij jouw warmtevraag.

groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (3)
groothandel-thermostaten-infrarood-verwarming (4)

Infrarood panelen thermostaten

HeatXL groothandel voor installateurs en projecten

HeatXL is de grootste groothandel voor dealers in Nederland en België op het gebied van infraroodverwarming. Met zo’n 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood verwarmingspaneel is HeatXL daardoor dé project partner voor menig installatie bedrijf in Nederland.

Wij leveren jouw infrarood verwarming projecten compleet met advies en ook de nodige ondersteuning.

HeatXL is een succesvol en snel groeiend bedrijf en ook toeleverancier van infrarood panelen. Dit bereiken wij vervolgens door onder andere onze getrainde adviseurs, welke verspreid over de vestigingen in Nederland, België en Duitsland zitten. Ons adviesteam en binnen dienst doen hun uiterste best om jou met raad en daad ter zijde te staan.

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken, levert HeatXL ook een breed assortiment eigen merken. Als mede OEM infrarood panelen en thermostaten. Onze deskundige product specialisten weten wij als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen op de markt en willen deze kennis graag met jou delen als dealer.

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux distributie voor de merken:
– Welltherm, Alkari en Ecaros infrarood panelen
– Star Progetti en Mo-el infrarood verwarming

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw infrarood project.

Om het panelen aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide product specificaties over juiste toepassing. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor het geven van een professioneel advies.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

HeatXL grootste groothandel infrarood panelen

HeatXL ondersteuning

Onze missie is om onze dealers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het plannen en leveren van onze infraroodpanelen en thermostaten. Uiteraard voor een zo goed mogelijke prijsstelling. Dit doen wij door infrarood verwarmingen op tijd en ook compleet te leveren. Daarnaast ontvang je technisch advies en ondersteuning die het onze dealers makkelijk maakt.

Infrarood panelen kwaliteit

Binnen ons aanbod van producten leggen wij de nadruk op de perfecte technische eigenschappen van de ir panelen. Wij werken binnen de relatie met onze fabrikanten naar continuïteit en kwaliteit. Door het nemen van de juiste stappen kunnen wij onze waarden waarborgen in een lange termijn relatie met onze fabrikanten, maar ook met onze wederverkopers. Neem daarom nu contact met ons op.

Groothandel infrarood systemen

Kenmerkend voor onze organisatie is de plezierige no nonsens mentaliteit. Dit sluit namelijk aan bij de visie van ons bedrijf en transparante structuur die wij voor onze medewerkers hanteren. Wil je vervolgens meer weten over onze infrarood verwarmingssysteem en thermostaten? Of heb je wellicht ook interesse in de wederverkoop van onze panelen? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Voordelen infrarood panelen

• Eenvoudige en snelle montage.
• Geen onderhoudskosten.
• Efficiënt in gebruik.
• Gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte.
• Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet.
• Gerichte zone verwarming.
• Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes.
• Schoon binnen klimaat.
• Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Het helpt bij verlichting van pijn.
• Infrarood stralen hebben een ontspannende werking.
• De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.
• Geen condensatie van vocht op de muren en ramen.
• Geen schimmelvorming in de ruimte.
• Comfort bij een lage lucht temperatuur.
• Weinig warmte verlies bij het ventileren van de ruimte.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.