HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Groothandel industriele infrarood verwarming

groothandel industriele infrarood verwarming

Industriële verwarming

HeatXL is exclusief groothandel industriële infrarood verwarming. Wij leveren industriële infrarood stralers aan zowel groothandels als installateurs. Ook voor warmte projecten ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres.

groothandel industriele infrarood verwarming (1)

Industriële stralers

De industrie stralers van HeatXL hebben een zeer degelijk design en zijn daarnaast van stevige kwaliteit. De infrarood lampen zijn zeer krachtig. Ze maken namelijk gebruik van de korte golf infrarood straling. HeatXL is exclusief leverancier van industriële infrarood verwarming voor diverse fabrikanten.

groothandel industriele infrarood verwarming

Groothandel zakelijke ir systemen

Groothandel voor industriële ir verwarming en heaters voor bedrijven in de Benelux. Onze technisch specialisten verzorgen projectplannen. En desgewenst implementatie van ons infrarood systeem bij jouw bedrijf.

groothandel industriele infrarood verwarming
Stallage in onze heatxl loods 2

Krachtige infrarood heater

Voor industriële toepassing leveren wij hoogwaardige infrarood stralers. Dit zijn krachtig industriële infrarood heaters voor de verwarming van bijvoorbeeld bedrijfsloodsen en productie hallen. In combinatie met de juiste schakeling zijn hiermee grote besparingen te behalen.

Groothandel industriële heaters voor Benelux

HeatXL is binnen de Benelux het aanspreekpunt voor industriële infrarood verwarming. Wij regelen als groothandel de import en distributie voor diverse industriële infrarood fabrikanten in België, Nederland en Luxemburg.

HeatXL levert infraroodstralers aan gedreven wederverkopers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere technische groothandels en installateurs. Maar ook technische diensten en onderhoud bedrijven kopen onze producten.

Naast snelle levering uit voorraad bieden wij als groothandel van industriële heaters ook aanvullende diensten aan. Zoals project begeleidingen en technische ondersteuning. Voor diverse online bedrijven met een webshop op het gebied van industriële verwarming verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heb je interesse in een industriële infrarood verwarmingspaneel? Of wil je HeatXL heaters toevoegen aan jouw assortiment? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen ja namelijk graag op weg.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Infrarood loods verwarming HeatXL
groothandel industriele infrarood verwarming

Goedkope industriële verwarming

HeatXL is een Nederlandse importeur van infrarood verwarmingen. De producten worden geproduceerd en ontworpen in een moderne fabriek in Tribiano. De industrie heaters hebben een goede kwaliteit en ook een degelijk design. De producten zijn voorzien van alle benodigde keuringen en certificaten. Wij vertellen je uiteraard graag over de mogelijkheden.

Het overzicht van de producten dat HeatXL groothandel voert kan je bekijken in onze digitale prijscatalogus. Desgewenst helpen wij je bij het maken van een berekening voor jouw warmte project.

Eenvoudig gas besparen

HeatXL heeft een uitgebreid assortiment infrarood heaters voor intensief en professioneel gebruik. De stralers zijn geschikt voor het verwarmen van industriële panden. Bijvoorbeeld grote hallen, garages en bedrijfsloodsen. Naast werkplek heaters maken ook sterke industriële verwarming onderdeel uit van onze infrarood verwarming collectie.

Door jouw bedrijfshal te verwarmen met korte golf infrarood heaters van HeatXL bespaar je jaarlijks flink op de gas kosten. Je hoeft namelijk niet meer de hele garage of loods te verwarmen. Alleen daar waar het nodig is.

groothandel industriele infrarood verwarming

Snelle levering gegarandeerd

HeatXL hanteert een grote voorraad aan industriële infrarood verwarmingssystemen, zodat we altijd snel kunnen leveren. Wekelijks ontvangen wij zendingen van onze producenten. Waardoor wij als groothandel in een vlotte levering van industriële infrarood verwarmingen voorzien. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt vervolgens voor een gegarandeerde snelle levering aan jouw klant.

Onze snelle levering van industriële heaters zorgt ervoor dat jij je project ook op tijd kan opleveren bij de klant. Service en kwaliteit staat bij HeatXL altijd hoog in het vaandel.

Elektrische heaters voor ATEX zones

In ATEX zones zijn strenge veiligheidseisen van toepassing voor het gebruik van elektrische apparatuur. In een ATEX omgeving kunnen namelijk ontvlambare gassen en vaste stoffen aanwezig zijn.

HeatXL heeft een speciale industriële elektrische heater ontwikkelt die goedgekeurd zijn voor ATEX omgevingen. Dit is de EHSAFE heater van HeatXL. Dit is ‘s werelds eerste en enige korte golf infrarood verwarming welke geschikt is voor ATEX zones.

EHSAFE biedt een hoge warmteafgifte in combinatie met een lage aanschafprijs. Comfortabele warmte, voor een betaalbare prijs met een efficiënt verbruik.

Andere ATEX verwarmingen werken door middel van lucht verwarmingen. Terwijl de EHSAFE elektrische heater direct warmte levert die ideaal is voor het verwarmen van koude, vochtige en tochtige ruimtes.