HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Groothandel HeatXL infrarood panelen

groothandel heatxl infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen van HeatXL

HeatXL heeft een compleet assortiment aan infrarood verwarming producten en toebehoren van Europese en ook Duitse kwaliteit. Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik op plaatsen waar lage temperatuur gewenst is. De panelen kunnen worden bedrukt waardoor je ze kan personaliseren.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen zijn lage temperatuur warmte panelen met een structuur afwerking. De elektrische IR panelen zijn tevens verkrijgbaar in diverse afmetingen. Combineer vervolgens de panelen met de HeatXL slimme thermostaten om tot een maximale besparing te komen.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL groothandel

Wij hebben altijd een grote voorraad lage temperatuur panelen beschikbaar. De infrarood panelen van HeatXL zijn vervolgens geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage paneel temperatuur gewenst is. Denk hierbij aan een kinderkamer of een dierenhok verwarming.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
groothandel heatxl Warmtepanelen

Groothandel ir verwarming

Naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distributie leveren, verzorgen wij ook laag temperatuur infrarood panelen. Als ook diverse toebehoren, zoals thermostaten en relaiskasten. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor infrarood warmtepanelen in de Benelux.

HeatXL regelt de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in Nederland, België en Luxemburg.

Wij leveren warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere verschillende technische groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit producten.

Naast infrarood verwarming leveren onze groothandels aanvullende producten voor de aansturing van warmte systemen. Denk bijvoorbeeld aan thermostaten en dimmers. Voor een aantal van onze opdrachtgevers produceren wij OEM en private label infrarood verwarming producten. HeatXL hanteert altijd de hoogste kwaliteit en service.

Heb je interesse in onze producten? Of wil je een infrarood verwarming onder OEM toevoegen aan jouw productenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij vervolgens voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Productie infrarood panelen

HeatXL producten

HeatXL panelen worden geproduceerd bij fabrikanten waar wij intensief mee samenwerken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL producten, zoals thermostaten en warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL toebehoren

De maatvoering van de panelen is afgestemd op het gebruik in een systeem plafond in kantoren. Met een inbouw frame worden de warmtepanelen eenvoudig en snel toegepast in een stucwerk plafond. Onze adviseurs vertellen je graag welke methode het beste aansluit bij jouw warmte project.

Groothandel collectie

HeatXL levert ir panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. Onze infrarood verwarming kenmerkt zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert, vind je terug in onze digitale download catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote product voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van elektrische panelen aan jou verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Voordelen infrarood panelen van HeatXL

• Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneel oppervlak.
• Zeer efficiënte verwarming technologie.
• Vele ontwerp mogelijkheden.
• Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
• Aangename directe warmte.
• Geruisloos en ook geurloos.
• Lage installatie kosten.
• Geen onderhoudskosten.
• Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
• Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
• Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

HeatXL INFRAROOD PANELEN VOOR IEDEREEN

PARTiCULIEREN EN BEDRIJVEN

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.