Groothandel HeatXL infrarood panelen

HeatXL heeft een compleet assortiment aan infrarood verwarming producten en toebehoren van Europese en ook Duitse kwaliteit. Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik op plaatsen waar lage temperatuur gewenst is. De panelen kunnen worden bedrukt waardoor je ze kan personaliseren.

HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen zijn lage temperatuur warmte panelen met een structuur afwerking. De elektrische IR panelen zijn tevens verkrijgbaar in diverse afmetingen. Combineer vervolgens de panelen met de HeatXL slimme thermostaten om tot een maximale besparing te komen.

HeatXL groothandel

Wij hebben altijd een grote voorraad lage temperatuur panelen beschikbaar. De infrarood panelen van HeatXL zijn vervolgens geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage paneel temperatuur gewenst is. Denk hierbij aan een kinderkamer of een dierenhok verwarming.

HeatXL toebehoren

De maatvoering van de panelen is afgestemd op het gebruik in een systeem plafond in kantoren. Met een inbouw frame worden de warmtepanelen eenvoudig en snel toegepast in een stucwerk plafond. Onze adviseurs vertellen je graag welke methode het beste aansluit bij jouw warmte project.

Groothandel ir verwarming

Naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distributie leveren, verzorgen wij ook laag temperatuur infrarood panelen. Als ook diverse toebehoren, zoals thermostaten en relaiskasten. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor infrarood warmtepanelen in de Benelux.

HeatXL regelt de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in Nederland, België en Luxemburg.

Wij leveren warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere verschillende technische groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit producten.

Naast infrarood verwarming leveren onze groothandels aanvullende producten voor de aansturing van warmte systemen. Denk bijvoorbeeld aan thermostaten en dimmers. Voor een aantal van onze opdrachtgevers produceren wij OEM en private label infrarood verwarming producten. HeatXL hanteert altijd de hoogste kwaliteit en service.

Heb je interesse in onze producten? Of wil je een infrarood verwarming onder OEM toevoegen aan jouw productenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij vervolgens voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Productie infrarood panelen

HeatXL producten

HeatXL panelen worden geproduceerd bij fabrikanten waar wij intensief mee samenwerken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL producten, zoals thermostaten en warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Groothandel collectie

HeatXL levert ir panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. Onze infrarood verwarming kenmerkt zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert, vind je terug in onze digitale download catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote product voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van elektrische panelen aan jou verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Voordelen infrarood panelen van HeatXL

• Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneel oppervlak.
• Zeer efficiënte verwarming technologie.
• Vele ontwerp mogelijkheden.
• Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
• Aangename directe warmte.
• Geruisloos en ook geurloos.
• Lage installatie kosten.
• Geen onderhoudskosten.
• Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
• Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
• Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

Groothandel HeatXL infrarood panelen

Groothandel infrarood verwarming

Infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming