Groothandel HeatXL infrarood panelen

groothandel heatxl infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen van HeatXL

HeatXL heeft een compleet assortiment aan infrarood verwarming producten en toebehoren van Europese en ook Duitse kwaliteit. Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik op plaatsen waar lage temperatuur gewenst is. De panelen kunnen worden bedrukt waardoor je ze kan personaliseren.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen zijn lage temperatuur warmte panelen met een structuur afwerking. De elektrische IR panelen zijn tevens verkrijgbaar in diverse afmetingen. Combineer vervolgens de panelen met de HeatXL slimme thermostaten om tot een maximale besparing te komen.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL groothandel

Wij hebben altijd een grote voorraad lage temperatuur panelen beschikbaar. De infrarood panelen van HeatXL zijn vervolgens geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage paneel temperatuur gewenst is. Denk hierbij aan een kinderkamer of een dierenhok verwarming.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
groothandel heatxl Warmtepanelen

Groothandel ir verwarming

Naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distributie leveren, verzorgen wij ook laag temperatuur infrarood panelen. Als ook diverse toebehoren, zoals thermostaten en relaiskasten. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor infrarood warmtepanelen in de Benelux.

HeatXL regelt de import en distributie voor diverse fabrikanten van infrarood verwarming in Nederland, België en Luxemburg.

Wij leveren warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en België. Tot onze klanten behoren onder andere verschillende technische groothandels en installateurs. Maar ook sanitair leveranciers, bouwbedrijven en aannemers maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit producten.

Naast infrarood verwarming leveren onze groothandels aanvullende producten voor de aansturing van warmte systemen. Denk bijvoorbeeld aan thermostaten en dimmers. Voor een aantal van onze opdrachtgevers produceren wij OEM en private label infrarood verwarming producten. HeatXL hanteert altijd de hoogste kwaliteit en service.

Heb je interesse in onze producten? Of wil je een infrarood verwarming onder OEM toevoegen aan jouw productenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij vervolgens voor elkaar kunnen betekenen. Wij helpen je namelijk graag op weg.

Productie infrarood panelen

HeatXL producten

HeatXL panelen worden geproduceerd bij fabrikanten waar wij intensief mee samenwerken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van HeatXL producten, zoals thermostaten en warmtepanelen? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

groothandel heatxl infrarood panelen

HeatXL toebehoren

De maatvoering van de panelen is afgestemd op het gebruik in een systeem plafond in kantoren. Met een inbouw frame worden de warmtepanelen eenvoudig en snel toegepast in een stucwerk plafond. Onze adviseurs vertellen je graag welke methode het beste aansluit bij jouw warmte project.

Groothandel collectie

HeatXL levert ir panelen voor gebruik als bijverwarming of als hoofdverwarming. Voor zowel kantoren als woningen. Onze infrarood verwarming kenmerkt zich door een lage prijs en stucwerk oppervlak. Het overzicht van de producten die HeatXL voert, vind je terug in onze digitale download catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote product voorraad, zodat een snelle levering gegarandeerd is. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten. Daardoor is een directe levering van elektrische panelen aan jou verzekerd. Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is een snelle levering aan jouw klant zeker gewaarborgd.

Voordelen infrarood panelen van HeatXL

• Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneel oppervlak.
• Zeer efficiënte verwarming technologie.
• Vele ontwerp mogelijkheden.
• Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
• Aangename directe warmte.
• Geruisloos en ook geurloos.
• Lage installatie kosten.
• Geen onderhoudskosten.
• Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
• Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
• Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

HeatXL INFRAROOD PANELEN VOOR IEDEREEN

PARTiCULIEREN EN BEDRIJVEN

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.