HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Groothandel Ecaros infrarood panelen

groothandel-ecaros-infrarood-panelen (1)

Benelux distributeur

HeatXL is exclusief Benelux distributeur en groothandel voor Ecaros infrarood panelen en toebehoren. Wij leveren de Ecaros systemen in Nederland aan zowel wederverkopers als installatie bedrijven. Vraag naar de dealer condities.

groothandel-ecaros-infrarood-panelen (2)

Ecaros groothandel

Als exclusief groothandel voor Ecaros infrarood verwarming hanteren wij een grote voorraad infrarood producten voor onze wedervekopers. Hierdoor is een snelle levering aan onze klanten gegarandeerd. Ecaros panelen zijn scherp geprijsd, maar wel met een goede kwaliteit.

groothandel-ecaros-infrarood-panelen (4)

Infraroodverwarming

De infraroodverwarming van Ecaros is van een degelijke Duitse kwaliteit. Steeds meer particulieren en bedrijven ontdekken al de positieve voordelen van het verwarmen met infrarood van Duitse kwaliteit. Is jouw bedrijf al bekend met het merk Ecaros en de vele uitvoeringen die hiervan beschikbaar zijn?

Stallage in onze heatxl loods
groothandel-ecaros-infrarood-panelen (5)

Ecaros Groothandel infrarood panelen

Ecaros infrarood panelen hebben een metalen behuizing met een witte poedercoat afwerking. De warmtepanelen zijn daarnaast ook leverbaar in alle RAL kleuren, als ook met een foto afbeelding. Op de download pagina  lees je vervolgens alle informatie en specificaties terug van deze goede infrarood verwarmingssystemen.

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL is groothandel en distributeur voor Ecaros infrarood verwarming in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van deze goede warmtepanelen. Daarnaast voorzien wij in de ondersteuning van het dealer netwerk.

Als groothandel levert HeatXL aan geselecteerde dealers in Nederland en België. Onze verwarming producten vinden hun weg naar de consument via technische groothandels en installateurs. Ook sanitaire speciaalzaken, bouwbedrijven en aannemers leveren onze verwarmingen in nieuwbouw projecten.

Naast levering bieden wij u als adviseur ondersteunende diensten aan onze wederverkoper. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies. Voor webshops houders verzorgen wij eveneens zaken als dropshipping naar eindklanten.

Is jouw interesse gewekt in het hoogwaardig product Ecaros? Of wil je infraroodverwarming toevoegen aan jouw assortiment als dealer? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij tonen je graag de mogelijkheden met onze warmtepanelen tijdens een bezoek aan onze showroom.

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Producent infrarood verwarming
groothandel-ecaros-infrarood-panelen (7)

Leverancier HeatXL

Ecaros Groothandel infrarood panelen

Meer besparen met infrarood verwarming

Ecaros is een Duitse leverancier van infrarood verwarming. De panelen worden door onze productie partner ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De ir verwarming is van goede kwaliteit en voorzien van alle benodigde keuring certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Ecaros?

Dan vertellen onze salesmanagers je graag over de grenzeloze mogelijkheden met infrarood panelen.

Ecaros infrarood verwarmingssystemen

Ecaros heeft scherp geprijsde infrarood panelen voor particulieren. Als hoofdverwarming in een woning of kantoor. Maar ook als bijverwarming is dit product zeer geschikt. Er is beperkte keuze in uitvoering en maatvoering. Het overzicht van de producten vind je op onze download pagina.

Wil je meer weten over onze groothandel neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Snelle levering

HeatXL hanteert een flinke voorraad, zodat wij direct kunnen uitleveren. Wekelijks ontvangen wij zendingen van Ecaros. Daardoor is een snelle levering van infrarood verwarming geregeld. Door samenwerking met diverse distributie partners is verzekerde pakket levering aan jouw klanten gewaarborgd.

Kiest jouw bedrijf ook voor de kwaliteit van Ecaros? Neem gerust contact met ons op.