HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Groothandel Alkari infrarood panelen

Stallage in onze heatxl loods

Alkari Infrarood verwarming

HeatXL is exclusief Benelux leverancier en groothandel in Alkari infrarood verwarming. Wij leveren de warmtepanelen van Alkari aan zowel installatie bedrijven als diverse groothandels. Op onze download pagina kan je de specificaties teruglezen.

groothandel alkari infrarood-panelen

Alkari warmte panelen

De infrarood panelen van Alkari zijn van een degelijke Duitse kwaliteit. In de Benelux zijn deze warmte panelen vervolgens exclusief verkrijgbaar via HeatXL. De Alkari verwarming heeft een hoge oppervlakte temperatuur, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor bijverwarming en als hoofdverwarming.

Goede kwaliteit panelen

Alkari is een Duitse leverancier van elektrische verwarming. De warmtepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. De ir panelen van Alkari zijn van goede kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infraroodverwarming

Alkari groothandel

HeatXL is groothandel voor Alkari en heeft een grote voorraad infraroodpanelen beschikbaar. Alkari infrarood verwarming beschikt ook over de benodigde keuringen en certificaten.

Goedkope infrarood verwarming

Alkari heeft infraroodpanelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming voor de particuliere sector. De Alkari-lijn biedt ook verwarming aan voor dieren hokken en verblijven. Er is een beperkte keuze in uitvoeringen. Het overzicht van de producten vind je terug in de catalogus en kan je tevens downloaden. Wil je meer weten over de inkoop van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Infraroodverwarming

Alkari spiegelpanelen

Naast Alkari basis panelen leveren wij ook het complete assortiment spiegelpanelen van Ecaros. Deze panelen hebben een spiegel afwerking. Daardoor zijn ze perfect voor het gebruik in een badkamer, slaapkamer of hal.

Direct besparen op kosten

HeatXL hanteert een grote voorraad zodat direct aan jou kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van onze fabrikanten zendingen  waardoor een vlotte levering van infraroodpanelen is verzekerd. Vanwege onze intensieve samenwerking met diverse distributie partners is een snelle levering gegarandeerd. Jouw klanten kunnen rekenen op de stipte levering van HeatXL.

groothandel alkari infrarood-panelen

Groothandel Alkari infrarood verwarming

Groothandel Alkari infrarood verwarming en bijbehorende onderdelen. HeatXL is het aanspreekpunt voor de distributie van Alkari in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van de warmtepanelen in Nederland, België en Luxemburg.

HeatXL levert de verwarming aan aangewezen dealers in Nederland en België. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan technische groothandels, installateurs en badkamer leveranciers. Maar ook direct aan bouw ondernemingen en aannemers.

Naast levering bieden wij u als adviseur ondersteunende diensten aan onze wederverkoper. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies. Voor webshops verzorgen wij, indien gewenst, ook zaken als dropshipping naar eindklanten.

Heb je interesse in de producten van Alkari of wil je infrarood panelen toevoegen aan jouw leveringspakket? Neem dan contact op met de groothandel om een bezoek te brengen aan onze showroom.

HeatXL legt graag alles aan je uit over de verkoop mogelijkheden van onze infrarood producten. Zowel de Alkari als andere merken infrarood verwarming. We maken graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.