Groothandel Alkari infrarood panelen

Stallage in onze heatxl loods

Alkari Infrarood verwarming

HeatXL is exclusief Benelux leverancier en groothandel in Alkari infrarood verwarming. Wij leveren de warmtepanelen van Alkari aan zowel installatie bedrijven als diverse groothandels. Op onze download pagina kan je de specificaties teruglezen.

groothandel alkari infrarood-panelen

Alkari warmte panelen

De infrarood panelen van Alkari zijn van een degelijke Duitse kwaliteit. In de Benelux zijn deze warmte panelen vervolgens exclusief verkrijgbaar via HeatXL. De Alkari verwarming heeft een hoge oppervlakte temperatuur, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor bijverwarming en als hoofdverwarming.

Goede kwaliteit panelen

Alkari is een Duitse leverancier van elektrische verwarming. De warmtepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. De ir panelen van Alkari zijn van goede kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Infraroodverwarming

Alkari groothandel

HeatXL is groothandel voor Alkari en heeft een grote voorraad infraroodpanelen beschikbaar. Alkari infrarood verwarming beschikt ook over de benodigde keuringen en certificaten.

Goedkope infrarood verwarming

Alkari heeft infraroodpanelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming voor de particuliere sector. De Alkari-lijn biedt ook verwarming aan voor dieren hokken en verblijven. Er is een beperkte keuze in uitvoeringen. Het overzicht van de producten vind je terug in de catalogus en kan je tevens downloaden. Wil je meer weten over de inkoop van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Infraroodverwarming

Alkari spiegelpanelen

Naast Alkari basis panelen leveren wij ook het complete assortiment spiegelpanelen van Ecaros. Deze panelen hebben een spiegel afwerking. Daardoor zijn ze perfect voor het gebruik in een badkamer, slaapkamer of hal.

Direct besparen op kosten

HeatXL hanteert een grote voorraad zodat direct aan jou kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van onze fabrikanten zendingen  waardoor een vlotte levering van infraroodpanelen is verzekerd. Vanwege onze intensieve samenwerking met diverse distributie partners is een snelle levering gegarandeerd. Jouw klanten kunnen rekenen op de stipte levering van HeatXL.

groothandel alkari infrarood-panelen

Groothandel Alkari infrarood verwarming

Groothandel Alkari infrarood verwarming en bijbehorende onderdelen. HeatXL is het aanspreekpunt voor de distributie van Alkari in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van de warmtepanelen in Nederland, België en Luxemburg.

HeatXL levert de verwarming aan aangewezen dealers in Nederland en België. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan technische groothandels, installateurs en badkamer leveranciers. Maar ook direct aan bouw ondernemingen en aannemers.

Naast levering bieden wij u als adviseur ondersteunende diensten aan onze wederverkoper. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies. Voor webshops verzorgen wij, indien gewenst, ook zaken als dropshipping naar eindklanten.

Heb je interesse in de producten van Alkari of wil je infrarood panelen toevoegen aan jouw leveringspakket? Neem dan contact op met de groothandel om een bezoek te brengen aan onze showroom.

HeatXL legt graag alles aan je uit over de verkoop mogelijkheden van onze infrarood producten. Zowel de Alkari als andere merken infrarood verwarming. We maken graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Verschillende designs mogelijkheden

Infraroodpanelen zijn er veel verschillende soorten maten, vermogens en vormen. Wat denk je van een infrarood spiegelpaneel in de badkamer? Geen beslagen spiegel meer na het douchen en lekker warm als je je afdroogt.

Wil je klant een mooie foto laten afdrukken op het ir paneel? Ook dat is mogelijk, kies een mooi ontwerp uit en laat het ir paneel opgaan in het interieur!

Een ir krijtbord in de keuken? Laat een boodschap achter voor je kinderen op het infrarood krijtbord, welke je keer op keer kunt beschrijven. Het krijtbord paneel heeft een oppervlak van matglas en kan daarom, net als een echt schoolbord worden beschreven met krijt. Het is makkelijk schoon te maken, net zoals alle infraroodpanelen.

Er zijn ook ir panelen van natuursteen. Deze zijn niet alleen heel erg mooi, maar houden zeer goed de warmte vast. Natuursteen infrarood panelen zijn gemaakt van marmer, dolomiet, kalksteen of graniet. Na het uitschakelen van het paneel straalt deze nog een lange tijd de heerlijke warmte uit.

Bij een infrarood verwarming kan je onder andere kiezen uit de volgende mogelijkheden:
• Natuursteen paneel
• Plafond paneel
• Wand paneel
• Vloer paneel
• Beeld paneel
• Spiegel paneel
• Glas paneel
• Krijtbord paneel
• Metaal paneel
• Hybride paneel

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen verwarming met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op.

Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw warmte project. Je kan ook gelijk een offerte aanvragen.

fabrikant infrarood verwarming heatxl infraood panelen

Infrarood panelen voor iedereeen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikant, Groothandel en importeur van hoge kwailiteit infrarood panelen en aanverwarten.

Ook combineren wij infraroodverwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld.

Wordt ook duurzamer en stap over op groene energie met infraroodverwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infraroodpaneel en zonnepanelen, neem dan contact op met onze adviseurs.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.