Groothandel Alkari infrarood panelen

HeatXL is geselecteerd als Benelux leverancier en groothandel voor Alkari infrarood panelen. Wij leveren de warmtepanelen van Alkari aan zowel installatie bedrijven als diverse groothandels. Op onze download pagina kan je de specificaties teruglezen.

Alkari warmte panelen

De infrarood panelen van Alkari zijn van een degelijke Duitse kwaliteit. In de Benelux zijn deze warmte panelen vervolgens exclusief verkrijgbaar via HeatXL. De Alkari verwarming heeft een lage oppervlakte temperatuur, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor bijverwarming. Maar minder geschikt als hoofdverwarming.

Alkari groothandel

HeatXL is groothandel voor Alkari en heeft een grote voorraad infraroodpanelen beschikbaar. Alkari infrarood verwarming beschikt ook over de benodigde keuringen en certificaten.

Alkari spiegelpanelen

Naast Alkari basis panelen leveren wij ook het complete assortiment spiegelpanelen van Infrapower. Deze panelen hebben een spiegel afwerking. Daardoor zijn ze perfect voor het gebruik in een badkamer, slaapkamer of hal.

Groothandel Alkari infrarood verwarming

Groothandel Alkari infrarood verwarming en bijbehorende onderdelen. HeatXL is het aanspreekpunt voor de distributie van Alkari in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van de warmtepanelen in Nederland, België en Luxemburg.

HeatXL levert de verwarming aan aangewezen dealers in Nederland en België. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan technische groothandels, installateurs en badkamer leveranciers. Maar ook direct aan bouw ondernemingen en aannemers.

Naast levering bieden wij u als adviseur ondersteunende diensten aan onze wederverkoper. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies. Voor webshops verzorgen wij, indien gewenst, ook zaken als dropshipping naar eindklanten.

Heb je interesse in de producten van Alkari of wil je infrarood panelen toevoegen aan jouw leveringspakket? Neem dan contact op met de groothandel om een bezoek te brengen aan onze showroom.

HeatXL legt graag alles aan je uit over de verkoop mogelijkheden van onze infrarood producten. Zowel de Alkari als andere merken infrarood verwarming. We maken graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Alkari infrarood panelen gegevens

Goede kwaliteit panelen

Alkari is een Duitse leverancier van elektrische verwarming. De warmtepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. De ir panelen van Alkari zijn van goede kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Goedkope infrarood verwarming

Alkari heeft infraroodpanelen voor gebruik als bijverwarming voor de particuliere sector. De Alkari-lijn biedt ook verwarming aan voor dieren hokken en verblijven. Er is een beperkte keuze in uitvoeringen. Het overzicht van de producten vind je terug in de catalogus en kan je tevens downloaden. Wil je meer weten over de inkoop van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Direct besparen op kosten

HeatXL hanteert een grote voorraad zodat direct aan jou kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van onze fabrikanten zendingen  waardoor een vlotte levering van infraroodpanelen is verzekerd. Vanwege onze intensieve samenwerking met diverse distributie partners is een snelle levering gegarandeerd. Jouw klanten kunnen rekenen op de stipte levering van HeatXL.

Groothandel Alkari infrarood panelen

Groothandel Alkari infrarood panelen

Infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Producent infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming