Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Ecaros

De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Infraroodpanelen glas van HeatXL zijn geschikt voor iedere witte muur dankzij hun ultradunne ontwerp en elegante witte look.

Het glas infrarood paneel is namelijk slechts 2 centimeter dik, waardoor het zeer weinig ruimte in beslag neemt. Daardoor passen de Ecaros infrarood panelen glas bij iedere inrichting.

Standaard worden de infrarood panelen van glas in wit of zwart geleverd. Net zoals het frame zijn ze de infrarood panelen glas ook verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. En in mat of glans look.

HeatXL is exclusief Benelux importeur voor diverse fabrikanten infrarood panelen. Waaronder Ecaros infrarood verwarming, Welltherm, Alkari en de Italiaanse Star Progetti en Mo-el.

Infrarood verwarmingen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen benodigd om een ruimte of oppervlak op te warmen. Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar worden geregeld en aangestuurd.

HeatXL INfrarood verwarming

Ecaros is een premium merk infrarood verwarming met de beste prijs

heatxl infrarood verwarming woonkamer met bank
Ecaros infrarood panelen metaal
Ecaros infrarood panelen glas
groothandel ecaros infrarood panelen
Ecaros infrarood panelen metaal

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Ecaros infrarood panelen van metaal

Ecaros infrarood verwarming is gemaakt van metaal. Met de bijbehorende artikelen worden deze warmte systemen exclusief in Nederland en België geleverd door HeatXL. De Ecaros infrarood panelen metaal worden geproduceerd  in onze fabriek in Duitsland.

De ir warmtepanelen zijn van een goede kwaliteit. Onze groothandel regelt de import en distributie van Ecaros. Daarnaast voorzien wij in ondersteuning van het dealer netwerk in de Benelux.

HeatXL levert Ecaros ir paneel aan zorgvuldig geselecteerde wederverkopers in Nederland en België. De producten vinden hun weg naar de consument via technische groothandels en de installateur. Ook sanitair bedrijven, bouwbedrijven en aannemers leveren onze infrarood verwarming in projecten.

Naast de levering van Ecaros panelen bieden wij verkoop ondersteuning en begeleiding aan voor onze dealers. Denk bijvoorbeeld aan project ondersteuning als ook technisch advies. Voor webshop houders regelen wij zaken als dropshipping en verpakking naar eindklanten.

Heb je interesse in de wederverkoop van Ecaros warmtepanelen? Of wil je infrarood verwarming toevoegen aan jouw assortiment? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Ecaros nodigt je daarnaast uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Ecaros spiegelverwarming

Ecaros infrarood verwarming spiegel is zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Nooit meer last van een beslagen spiegel na een heerlijke douchebeurt. Tevens zijn de Ecaros infrarood verwarming spiegel ook toe te passen in andere ruimtes.

Zoals de kledingkamer of slaapkamer, dan heb je gelijk een passpiegel en het is aangenaam warm. Tevens in de hal, garderobes en woonkamer staat een spiegel paneel prachtig.

Infrarood panelen en infrarood verwarming zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en bedrijfspanden. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten en mensen direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen nodig om een ruimte of oppervlak te verwarmen.

De infrarood spiegel verwarming van Ecaros is van een degelijke Duitse kwaliteit en heeft daardoor een hoge warmte afgifte. HeatXL is groothandel voor Ecaros infrarood panelen en levert tevens thermostaten. Waardoor het infrarood systeem extra energiezuinig is.

De Ecaros infrarood spiegel panelen zijn altijd op voorraad leverbaar. De grote voorraad in Nederland is exclusief beschikbaar via HeatXL groothandel voor infrarood systemen. Ecaros staat voor top kwaliteit en duurzame werking aan betaalbare prijzen.

Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd worden. De Ecaros infrarood verwarming spiegel is te verkrijgen met of zonder frame en in alle RAL kleuren.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header