HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Ecaros infrarood panelen glas

Ecaros infrarood panelen glas

Ecaros

De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Infraroodpanelen glas van HeatXL zijn geschikt voor iedere witte muur dankzij hun ultradunne ontwerp en elegante witte look.

Het glas infrarood paneel is namelijk slechts 2 centimeter dik, waardoor het zeer weinig ruimte in beslag neemt. Daardoor passen de Ecaros infrarood panelen glas bij iedere inrichting.

Standaard worden de infrarood panelen van glas in wit of zwart geleverd. Net zoals het frame zijn ze de infrarood panelen glas ook verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. En in mat of glans look.

Ecaros infrarood verwarming

HeatXL is exclusief Benelux importeur voor diverse fabrikanten infrarood panelen. Waaronder Ecaros infrarood verwarming, Welltherm, Alkari en de Italiaanse Star Progetti en Mo-el.

Infrarood verwarmingen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen benodigd om een ruimte of oppervlak op te warmen. Met bijbehorende thermostaten kunnen verschillende ruimtes los van elkaar worden geregeld en aangestuurd.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

Ecaros infrarood panelen glas

Industriële stralers

HeatXL heeft een uitgebreid assortiment aan industriële infrarood stralers. Industriële verwarming is gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen.

Door de juiste combinatie van hoge temperaturen en korte golf infrarood techniek ontstaat er vervolgens een perfect warmteverdeling. De industriële stralingspanelen zijn daardoor zeer geschikt voor het verwarmen van grote niet geïsoleerde ruimtes, zoals garages en magazijnen.

Infrarood stralers werken met directe stralingswarmte. Waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht.

Infrarood panelen van Duitse kwaliteit

Compleet pakket infrarood panelen van Duitse hoge kwaliteit. Infrarood panelen in uitvoeringen voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Degelijk Duits design van zeer goede kwaliteit met minimaal 3 jaar garantie of langer.

Met infrarood panelen zijn er veel mogelijkheden voor maatwerk als ook design. In ons assortiment vind je dan ook voor jouw klanten een passend infrarood systeem. Combineer deze met onze slimme thermostaten en maak jouw advies compleet. Onze adviseurs helpen je zo goed mogelijk bij het samenstellen van een geschikt assortiment.

Veilige Ecaros infrarood panelen glas

De Ecaros infrarood panelen glas van HeatXL zijn gemaakt van hoogwaardig gehard veiligheidsglas. De glasdikte is 4 mm. Daardoor is het glas minder gevoelig voor stoten en aanrakingen, maar het is wel zeer dun en licht in gewicht.

Het voordeel van ESG veiligheidsglas is dat het minder gevoelig is voor grote temperatuur verschillen dan normaal vlak glas. Een ander veiligheidseffect is dat als een HeatXL infrarood glaspaneel mocht breken, het EGS veiligheidsglas in doffe brokkelige fragmenten breekt. Daardoor is het risico op letsel nihil.

Dankzij de IPX4 klasse zijn de Ecaros warmtepanelen spatwaterdicht. Daardoor is installatie in de badkamer mogelijk en dus veilig.

Gespecialiseerde groothandel

HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerde groothandel voor energie zuinige infraroodverwarming en infraroodpanelen. Wij leveren hoogwaardige producten aan installateurs in de Benelux en ook Duitsland.

Naast onze groothandel activiteiten leveren en monteren wij industriële verwarming voor bedrijfshallen, sportcomplexen, hotyoga verwarming studio’s, industriële ruimtes, winkels en kantoren. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw warmte project.

Ons bedrijf verzorgt de exclusieve Benelux distributie voor de Duitse merken Welltherm, Alkari en Ecaros infrarood panelen. Daarnaast ook de Italiaanse merken Star Progetti en Mo-el infrarood verwarming.

Ecaros infrarood panelen glas

Groothandel en installateur

HeatXL levert infrarood verwarming aan installateurs en technische groothandels in de gehele Benelux. Onze gedegen productkennis en hoogwaardige producten staan aan de basis van een compleet advies en een maatwerk oplossing voor jouw project.

Ons bedrijf heeft ruime ervaring in de productie en toepassing van infrarood panelen en infrarood oplossingen in woningbouw en utiliteit projecten. Wij bieden dan ook een zeer compleet assortiment infrarood systemen aan. Welke afkomstig zijn van fabrikanten waarvoor wij de exclusieve Benelux distributie verzorgen.

Ook voor OEM-productie en private label ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse klanten produceren wij infrarood verwarming en thermostaten onder eigen merk. Tot onze klanten behoren installatie bedrijven en technische groothandels.

Particulier en eindgebruiker

HeatXL Ecaros infraroodpanelen zijn geschikt voor toepassing in woningen en bedrijfspanden. Onze ir panelen zijn in de Benelux verkrijgbaar via de technische groothandel en de elektro technisch installateur. Voor gedegen informatie over de mogelijkheden van toepassing voor jouw project helpen onze specialisten je graag op weg.

Is jouw installateur of aannemer nog niet bekend met de hoogwaardige HeatXL infrarood systemen en infrarood stralers? Dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden en energie kosten besparing met onze infrarood verwarming in jouw project. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling.

Naast een uitgebreid assortiment infrarood verwarming leveren wij ook thermostaten en dimmers. Daarmee kan eenvoudig de warmtevraag worden aangepast op de comfort behoefte van de gebruiker. Laat je hierover vrijblijvend en vakkundig door ons adviseren.

Aansturing thermostaten en dimmers

Wij hebben een ruim assortiment regel elektronica voor de aansturing van infrarood verwarming en infrarood panelen. Maak je keuze uit een uitgebreide selectie thermostaten en regelingen.

Wij hebben deze zowel bedraad als draadloos in analoge en digitale uitvoering. Tevens met of zonder smart instellingen. Ook leveren wij dim en sensor systemen voor industriële stralers en terras verwarming.

Indien gewenst bouwen wij een compleet op maat gemaakt stuursysteem welke gebaseerd is op jouw specifieke wensen en warmtevraag. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.