Deze badkamerverwarming is onmisbaar

Een gezonde en zuinige badkamerverwarming

Ben je op zoek naar een zuinige en gezonde badkamerverwarming? Kies dan voor een badkamerverwarming met infraroodstraling. Deze manier van verwarmen is niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens gezond. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de wanden, vloer, meubels en mensen. De infraroodstraling raakt je huid, wat een comfortabel warm gevoel geeft. Verkrijgbaar in prachtige designs als ook in verschillende afmetingen en vermogens. Infrarood Paneel heeft voor iedere badkamerruimte een gepaste warmte oplossing. We lichten de zuinige badkamerverwarming toe. 

badkamerverwarming, Infrarood paneel badkamer en Infrarood verwarming badkamer koop je bij Infraroodpaneel

De beste infrarood verwarming badkamer wil je hebben

De beste infrarood verwarming badkamer koop je bij Infrarood Paneel. Onze badkamerverwarming is van A-kwaliteit en zet maar liefst 93% van de energie om infraroodwarmte. Dit is een heel hoog rendement voor een elektrische verwarming, waardoor je gelijk bespaart op de verwarmingskosten. Ook zonder gas huis verwarmen is natuurlijk een heel groot pluspunt. 

Infarood verwarming verwarmt niet de lucht, zoals een convectie kachel dat doet, maar werkt met stralingswarmte. Dit betekent dat de beste infrarood verwarming badkamer direct de objecten en mensen in het stralingsgebied verwarmd. Geen circulatie van de lucht, waarbij stofdeeltjes en bacteriën rondzweven, maar directe gezonde warmte. Aangenaam voor iedereen, maar vooral voor mensen met bronchiale problemen of allergieën.

Infrarood paneel badkamer zorgt voor gezond klimaat

Een infrarood paneel badkamer levert niet alleen een uitstekend verwarmingsklimaat, maar ook een gezond binnenklimaat. De lucht is schoon en aangenaam om in te ademen omdat er geen stofdeeltjes in zitten. Verder verwarmt de een infrarood paneel badkamer de muren. Droge muren verbeteren de isolatieprestaties en elimineren schimmelgroei. 

Schimmel gedijt in vochtige, donkere omgevingen. Het is bekend dat schimmels schadelijk zijn voor onze gezondheid. Je verhelpt dit probleem door een badkamerverwarming van Infrarood Paneel te gebruiken. Een infrarood paneel badkamer biedt echter nog meer voordelen. Warme stralen kalmeren de spieren, bevorderen de bloedsomloop en geven verlichting bij pijnlijke gewrichten. Kortom, dit is een infrarood verwarming badkamer die onmisbaar is. 

Infrarood paneel badkamer, Infrarood verwarming badkamer, badkamerverwarming koop je bij Infrarood paneel

Infrarood paneel als handdoekdroger

Een Infrarood paneel badkamer is in vele soorten verkrijgbaar. Dit zorgt iedere dag weer voor een heerlijke warme badkamer en droge zachte handdoeken. Zodra je onder de douche vandaan komt, heb je altijd een warme en droge handdoek om je heen. De handdoedroger is verkrijgbaar met één handdoek beugel of meerdere handdoek beugels, afhankelijk van de afmeting. Je monteert de handdoek verwarming aan de muur. Dankzij het slanke model van 1,8 tot 2,2 cm is deze badkamerverwarming ook nog eens ruimte besparend. 

Spiegel met verwarming die nooit meer beslaat

Kies voor een spiegel met verwarming, waardoor jij je nooit meer ergert aan een beslagen spiegel. Dit Infrarood paneel badkamer, is net als alle andere badkamermodellen, dankzij de IP44 klasse geschikt om op te hangen in een natte ruimte. Spatwaterdicht en veilig in gebruik. De spiegel heeft een mat getint oppervlak gemaakt van verhard veiligheidsglas. Je kan ook nog kiezen voor een spiegel met verlichting en verwarming. Twee zuinige werelden die elkaar in één toestel ontmoeten. Meer weten over spiegel verwarming? Neem contact op met de deskundigen van Infrarood Paneel.

Lees meer blogs

Vacatures