Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Dank je 
Wel

Je sollicitatie informatie aanvraag is ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

HeatXL 
Vacatures

Open sollicitatie

Open Sollicitatie

Wij groeien hard en zijn daarom constant op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken.  Met een enthousiaste groep medewerkers doen wij er alles aan om onze klanten te ondersteunen en samen tot maximale prestatie te komen. Of

Lees verder »
klantenadviseur binnendienst m_v -1

Klantenadviseur binnendienst

Ben jij, of ken jij, die enthousiaste klantenadviseur die zijn potentiële klant graag begeleid naar een succesvolle aankoop? Heb jij daarbij ervaring met het adviseren en verkopen op afstand en in een showroom? Dan bieden wij jouw de mogelijkheid om

Lees verder »

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header