Badkamer infrarood verwarming

Badkamer infrarood verwarming van verschillende merken. Een prachtige badkamer spiegel die ook nog eens warmte afgeeft. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Dat is de badkamer infrarood verwarming van HeatXL.

Wij leveren de badkamer panelen in zowel Nederland als België. HeatXL heeft een ruim aanbod en veel keus in uitvoeringen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project.

Infrarood verwarming groothandel

De comfort verhogende warmte panelen van HeatXL zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende oplossing. Verwarm daarom energie bewust naar een comfortabele badkamer temperatuur.

Badkamer spiegel verwarming

De HeatXL infrarood spiegel verwarming wordt gebruikt in badkamers maar ook als een passpiegel in de slaapkamer of gang. Deze infrarood verwarming is te verkrijgen met en zonder frame. De kleur van het frame is verkrijgbaar in iedere RAL kleurcode. Vraag onze specialisten dan ook naar de mogelijkheden.

Badkamer verwarming groothandel

Voor een mooi, strak en luxe uiterlijk in de badkamer kies je voor een prachtig infrarood glaspaneel. De glaspanelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en ook in print uitvoering. Maar ook een spiegel paneel of infrarood verwarming in jouw RAL kleur behoort tot de opties.

Badkamer infrarood panelen

Met HeatXL infrarood panelen bespaar je op de energiekosten doordat deze plaatselijk de badkamer verwarmt. Via onze groothandel is badkamer infrarood verwarming in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen.

HeatXL infrarood panelen zijn zeer dun, zodat ze makkelijk te plaatsen zijn aan zowel de muur als het plafond. De panelen zijn onderhoudsvrij en makkelijk met een vochtige doek schoon te maken. Voor het installeren van de badkamer infrarood verwarming zijn geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig.

Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op stroom. De elektrische infrarood panelen zijn vervolgens verkrijgbaar via HeatXL en haar dealerkanalen.

Tevens kan je gebruikmaken van de HeatXL slimme thermostaat met weekprogramma. Daardoor regel je simpel met de app op je smartphone de temperatuur van de badkamer panelen.

Het verwarmen met infrarood is een bewezen energiezuinige vorm van verwarming die aansluit bij de behoefte aan energie reductie bij zowel particulieren als bedrijven.

Energiebewust de badkamer verwarmen met infrarood panelen

Badkamer infrarood verwarming

De badkamer verwarming van HeatXL is geschikt voor langdurig gebruik als hoofdverwarming in jouw badkamer. Naast onze eigen HeatXL infrarood spiegelpanelen hebben we ook de badkamer infrarood verwarming van het Duitse merk Welltherm. Alle producten zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. Wil je meer informatie over de inkoop mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Groothandel badkamerverwarming

HeatXL infrarood producten voor de badkamer zijn ruim op voorraad. Dat zorgt vervolgens voor een goede beschikbaarheid en snelle levering. De duidelijke afspraken en verstandhouding met onze distributeurs garandeert dan ook dat wij voor de eindklant het bestelde product op tijd bij jou geleverd hebben. Hierdoor kan je naar inzicht van de klant een keuze maken uit een enorm aanbod. Wij vertellen je graag meer over de condities.

Badkamer verwarming kopen

We hebben een groot assortiment in verschillende maat en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij de wensen van jouw klant of project. Het overzicht van alle producten vind je vervolgens terug in onze digitale download catalogus. Alle HeatXL ir panelen zijn voorzien van certificaten en daarnaast van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de beschikbaarheid.

Combinatie van infrarood panelen in badkamer

Een veel voorkomende combinatie van verwarming met gehard glas in de badkamer is een infrarood spiegelpaneel met een handdoek beugel. Het infrarood paneel spiegel hang je boven de wastafel en het ir paneel met handdoek beugel bevestig je tegenover de douche. Als je uit de douche stapt wikkel jezelf heerlijk in de warme handdoek.

Het ir glaspaneel heeft speciale handdoek dragers die met onzichtbare beugels aan de achterkant van de badkamer heater bevestigd zijn. Het lijkt net of de handdoek beugels in de lucht zweven. Een mooie eyecatcher voor in je badkamer.

De temperatuur van het bovenste deel van het glaspaneel loopt op tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden Celsius heeft.

De infrarode panelen van zijn dankzij de ip44 of ip54 klasse spatwaterdicht en daardoor geschikt voor installatie in natte ruimtes. Houd wel altijd de veiligheidsafstand van 60 centimeter van de dichtstbijzijnde waterafsluiting in acht.

Andere manier van verwarmen met infrarood straling

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen systeem met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op. Lekker warme voeten in de badkamer.

De warmte panelen maken gebruikt van lange golf infraroodstraling. Deze zijn onschadelijk voor de gezond. Je kan het vergelijken met de warme zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

Het belangrijkste verschil met een conventionele centrale verwarming is dat panelen niet de lucht verwarmen, maar de objecten en mensen in de ruimte. Denk hierbij aan de wanden, vloer en meubels die in de kamer staan. Je hebt daardoor geen ongezonde luchtstromingen door de kamer.

De objecten houden de warmte vast en stralen deze vervolgens weer af de kamer in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw badkamer warmteproject.

Badkamer infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming