Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

HeatXL Infrarood verwarming Badkamer

Badkamer infrarood verwarming van verschillende merken. Een prachtige badkamer spiegel die ook nog eens warmte afgeeft. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Dat is de badkamer infrarood verwarming van HeatXL.

Wij leveren de badkamer panelen in zowel Nederland als België. HeatXL heeft een ruim aanbod en veel keus in uitvoeringen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project.

HeatXL infrarood panelen zijn zeer dun, zodat ze makkelijk te plaatsen zijn aan zowel de muur als het plafond. De panelen zijn onderhoudsvrij en makkelijk met een vochtige doek schoon te maken.

De comfort verhogende warmte panelen van HeatXL zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende oplossing. Verwarm daarom energie bewust naar een comfortabele badkamer temperatuur.

Voor een mooi, strak en luxe uiterlijk in de badkamer kies je voor een prachtig infrarood glaspaneel. De glaspanelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en ook in print uitvoering. Maar ook een spiegel paneel of infrarood verwarming in jouw RAL kleur behoort tot de opties.

HeatXL INfrarood verwarming

Infrarood verwarming badkamer zoals een handdoekdroger of spiegel

infrarood verwarming badkamer spiegel heatXL
kleine-badkamer-handdoekdroger-wit
badkamer infrarood verwarming
badkamer-infrarood-irv
badkamer

Infrarood verwarming badkamer installeren

Voor het installeren van de badkamer infrarood verwarming zijn geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig.

Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op stroom. De elektrische infrarood panelen zijn vervolgens verkrijgbaar via HeatXL en haar dealerkanalen.

Tevens kan je gebruikmaken van de HeatXL slimme thermostaat met weekprogramma. Daardoor regel je simpel met de app op je smartphone de temperatuur van de badkamer panelen.

Het verwarmen met infrarood is een bewezen energiezuinige vorm van verwarming die aansluit bij de behoefte aan energie reductie bij zowel particulieren als bedrijven.

Energiebewust de badkamer verwarmen met infrarood panelen

De badkamer verwarming van HeatXL is geschikt voor langdurig gebruik als hoofdverwarming in jouw badkamer. Naast onze eigen HeatXL infrarood spiegelpanelen hebben we ook de badkamer infrarood verwarming van het Duitse merk Welltherm. Alle producten zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. Wil je meer informatie over de inkoop mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gezonde badkamer verwarming

We hebben een groot assortiment in verschillende maat en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij de wensen van jouw klant of project. Het overzicht van alle producten vind je vervolgens terug in onze digitale download catalogus. Alle HeatXL ir panelen zijn voorzien van certificaten en daarnaast van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de beschikbaarheid.

Infrarood is een andere manier van verwarmen. Geen systeem met radiatoren of vloerverwarming. De panelen aan het plafond werken als een vloerverwarming. Doordat het plafondpaneel de warme stralen op de vloer uitstraalt, warmt de vloer heerlijk op. Lekker warme voeten in de badkamer.

De warmte panelen maken gebruikt van lange golf infraroodstraling. Deze zijn onschadelijk voor de gezond. Je kan het vergelijken met de warme zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

Het belangrijkste verschil met een conventionele centrale verwarming is dat panelen niet de lucht verwarmen, maar de objecten en mensen in de ruimte. Denk hierbij aan de wanden, vloer en meubels die in de kamer staan. Je hebt daardoor geen ongezonde luchtstromingen door de kamer.

De objecten houden de warmte vast en stralen deze vervolgens weer af de kamer in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Informeer naar de ontwerp mogelijkheden voor jouw badkamer warmteproject.

Groothandel infrarood verwarming badkamer

Een veel voorkomende combinatie van verwarming met gehard glas in de badkamer is een infrarood spiegelpaneel met een handdoek beugel. Het infrarood paneel spiegel hang je boven de wastafel en het ir paneel met handdoek beugel bevestig je tegenover de douche. Als je uit de douche stapt wikkel jezelf heerlijk in de warme handdoek.

Het ir glaspaneel heeft speciale handdoek dragers die met onzichtbare beugels aan de achterkant van de badkamer heater bevestigd zijn. Het lijkt net of de handdoek beugels in de lucht zweven. Een mooie eyecatcher voor in je badkamer.

De temperatuur van het bovenste deel van het glaspaneel loopt op tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden Celsius heeft.

De infrarode panelen van zijn dankzij de ip44 of ip54 klasse spatwaterdicht en daardoor geschikt voor installatie in natte ruimtes. Houd wel altijd de veiligheidsafstand van 60 centimeter van de dichtstbijzijnde waterafsluiting in acht.

HeatXL infrarood producten voor de badkamer zijn ruim op voorraad. Dat zorgt vervolgens voor een goede beschikbaarheid en snelle levering. De duidelijke afspraken en verstandhouding met onze distributeurs garandeert dan ook dat wij voor de eindklant het bestelde product op tijd bij jou geleverd hebben. Hierdoor kan je naar inzicht van de klant een keuze maken uit een enorm aanbod. Wij vertellen je graag meer over de condities.

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header