Atex infrarood verwarming

atex-infrarood-verwarming (5)

Atex

Als gespecialiseerde leverancier van industriële ATEX infrarood verwarming brengt HeatXL energiezuinige verwarming op de markt. Deze infrarood verwarming is dan ook gecertificeerd voor gebruik in ruimtes met explosie gevaar. Denk bijvoorbeeld aan spuit cabines en werkplekken in de petrochemie.

Verwarming ATEX omgeving

Tot nu toe waren kachels en stralers, geschikt voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen, energie onzuinig en inefficiënt. Met de introductie van onze ATEX infrarood straler is dat veranderd en behoort deze energie verspilling dan ook tot het verleden.

Zuinige verwarming

Met deze korte golf infrarood stralers verwarm je een werkplek gericht. Daarnaast is het ir systeem ook nog eens energie zuinig. Juist de werkplek zelf en de personen die er werken worden verwarmd en niet de gehele loods. Dat is efficiënt en tevens voordelig in gebruik.

Verwarm jouw ATEX ruimte

Het verwarmen van een werkplek met onze ATEX heater kost gemiddeld ongeveer 18 eurocent per uur voor 20 m2. Op deze manier draagt onze infrarood verwarming bij aan een enorme kosten besparingen. Daarnaast wordt het werk comfort ook vergroot.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

atex-infrarood-verwarming (1)

ATEX infrarood panelen

ATEX infrarood panelen zijn stevig en veilig in gebruik. De industriële verwarming is voorzien van een heavy-duty aluminium behuizing met aan de achterzijde een speciale warmte geleidende afwerking. Aan de voorzijde zit een robax glazen front.

Onze stralers zijn stofdicht en ongevoelig voor sterke directe waterstralen, straler met IP66. Deze energie zuinige verwarming is verkrijgbaar in 1,5 kW en 2,0 kW. Ze worden tevens geleverd met een stevige ophangbeugel. Standaard is onze ATEX lijn voorzien van ophang punten voor pendelmontage aan bijvoorbeeld kettingen of kabels.

De ir stralers zijn uniek in hun soort en zeer energie besparend. Zeker in vergelijking met traditionele heaters behaal je al snel een besparing van tot 70%. Tevens bieden onze stralers een hoge warmte afgifte, lage aanschafprijs en zeer lage exploitatiekosten. Onze ATEX gecertificeerde panelen zijn daardoor uniek in zijn soort.

atex-infrarood-verwarming (4) Infrarood verwarming kopen

ATEX stralers in jouw bedrijf

Groothandel ATEX verwarming

Wil je meer informatie over onze ATEX infrarood verwarming? Of wil je gegevens ontvangen van één van onze gespecialiseerde dealers? Neem dan contact op met onze support afdeling. De explosie veilige heater heeft de volgende certificaten: ATEX Compliance: Ex nA IIC T2 Gc en Ex tc III C T290 ° C Dc IP66 -5 ° C = Ta = T25 ° C.

ATEX straler voordelen

De voordelen van ATEX ir panelen zijn groot. Denk hierbij aan de eenvoudige installatie en lage onderhoudskosten. Deze verwarming is gemakkelijk te installeren en heeft een zeer kleine behuizing. Daardoor is de heater ook eenvoudig is in te zetten. Onze korte golf infrarood stralers zijn van Europese makelij. Ze zijn ook voorzien van ATEX certificaten.

Heater ATEX omgeving

De overige kenmerken van de industriële stralers dragen bij aan een doelmatig en comfortabel gebruik, is namelijk het lage netto gewicht van slechts 9,5 kilogram. Vaak worden de systemen geplaatst in de buurt van werkplekken of bij belangrijke punten in de productie omgeving. De Star Progetti straler met IP 66 waarde kan zonder problemen worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.