HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Atex infrarood verwarming

atex-infrarood-verwarming (5)

Atex

Als gespecialiseerde leverancier van industriële ATEX infrarood verwarming brengt HeatXL energiezuinige verwarming op de markt. Deze infrarood verwarming is dan ook gecertificeerd voor gebruik in ruimtes met explosie gevaar. Denk bijvoorbeeld aan spuit cabines en werkplekken in de petrochemie.

Verwarming ATEX omgeving

Tot nu toe waren kachels en stralers, geschikt voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen, energie onzuinig en inefficiënt. Met de introductie van onze ATEX infrarood straler is dat veranderd en behoort deze energie verspilling dan ook tot het verleden.

Zuinige verwarming

Met deze korte golf infrarood stralers verwarm je een werkplek gericht. Daarnaast is het ir systeem ook nog eens energie zuinig. Juist de werkplek zelf en de personen die er werken worden verwarmd en niet de gehele loods. Dat is efficiënt en tevens voordelig in gebruik.

Verwarm jouw ATEX ruimte

Het verwarmen van een werkplek met onze ATEX heater kost gemiddeld ongeveer 18 eurocent per uur voor 20 m2. Op deze manier draagt onze infrarood verwarming bij aan een enorme kosten besparingen. Daarnaast wordt het werk comfort ook vergroot.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

atex-infrarood-verwarming (1)

ATEX infrarood panelen

ATEX infrarood panelen zijn stevig en veilig in gebruik. De industriële verwarming is voorzien van een heavy-duty aluminium behuizing met aan de achterzijde een speciale warmte geleidende afwerking. Aan de voorzijde zit een robax glazen front.

Onze stralers zijn stofdicht en ongevoelig voor sterke directe waterstralen, straler met IP66. Deze energie zuinige verwarming is verkrijgbaar in 1,5 kW en 2,0 kW. Ze worden tevens geleverd met een stevige ophangbeugel. Standaard is onze ATEX lijn voorzien van ophang punten voor pendelmontage aan bijvoorbeeld kettingen of kabels.

De ir stralers zijn uniek in hun soort en zeer energie besparend. Zeker in vergelijking met traditionele heaters behaal je al snel een besparing van tot 70%. Tevens bieden onze stralers een hoge warmte afgifte, lage aanschafprijs en zeer lage exploitatiekosten. Onze ATEX gecertificeerde panelen zijn daardoor uniek in zijn soort.

atex-infrarood-verwarming (4) Infrarood verwarming kopen

ATEX stralers in jouw bedrijf

Groothandel ATEX verwarming

Wil je meer informatie over onze ATEX infrarood verwarming? Of wil je gegevens ontvangen van één van onze gespecialiseerde dealers? Neem dan contact op met onze support afdeling. De explosie veilige heater heeft de volgende certificaten: ATEX Compliance: Ex nA IIC T2 Gc en Ex tc III C T290 ° C Dc IP66 -5 ° C = Ta = T25 ° C.

ATEX straler voordelen

De voordelen van ATEX ir panelen zijn groot. Denk hierbij aan de eenvoudige installatie en lage onderhoudskosten. Deze verwarming is gemakkelijk te installeren en heeft een zeer kleine behuizing. Daardoor is de heater ook eenvoudig is in te zetten. Onze korte golf infrarood stralers zijn van Europese makelij. Ze zijn ook voorzien van ATEX certificaten.

Heater ATEX omgeving

De overige kenmerken van de industriële stralers dragen bij aan een doelmatig en comfortabel gebruik, is namelijk het lage netto gewicht van slechts 9,5 kilogram. Vaak worden de systemen geplaatst in de buurt van werkplekken of bij belangrijke punten in de productie omgeving. De Star Progetti straler met IP 66 waarde kan zonder problemen worden gebruikt in vochtige ruimtes.