Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Groothandel Alkari infrarood verwarming

HeatXL levert als importeur en groothandel Alkari infrarood verwarming aan bedrijven. Deze infrarood panelen zijn een goedkoop alternatief voor glazen infrarood panelen. Met de ir panelen kan je vervolgens voordelig elektrisch verwarmen.

Alkari infrarood verwarming basic panelen kunnen worden geleverd met een witte frame afwerking. Dat geeft een luxere uitstraling. De panelen bevestig je aan de wand of het plafond. Zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Het basis infrarood paneel van Alkari werkt precies zo. Met infrarood panelen verwarm je objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmte verdeling voelen Alkari basis panelen al bij lage temperaturen comfortabel aan. Dat zorgt voor een besparing van tot 30% op de energiekosten. Het benodigde wattage voor het verwarmen met infrarood is afhankelijk van de te verwarmen ruimte en gewenste temperatuur.

Dankzij de universele ophang beugels installeer je de ir panelen eenvoudig aan de muur of plafond. Na montage geniet je direct van de efficiënte infrarood warmte.

HeatXL INfrarood verwarming

Voordelige infrarood verwarming met een hoge kwaliteit, dat zijn Alkari infrarood panelen.

wat is hybride verwarming
alkari-infrarood-verwarming
alkari-infrarood-verwarming
alkari
groothandel alkari infrarood-panelen

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Alkari infrarood panelen

De infrarood panelen zijn te koppelen aan een losse plug-in thermostaat met week programma. Of bedien ze in een groep door middel van een draadloze thermostaat in combinatie met een ontvanger.

HeatXL levert de Alkari panelen rechtstreeks aan zowel technische groothandels en installateurs. Als ook aan badkamer leveranciers, aannemers en bouw ondernemingen. Naast levering bieden wij ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan project begeleidingen, installatie advies en dropshipping naar eindklanten.

Groothandel Alkari

Alkari is een Duitse producent van infrarood panelen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een fabriek in Europa. De infrarood panelen van Alkari zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden.

Alkari heeft basis infrarood heaters voor particulier gebruik als hoofd-, maar ook als bijverwarming. Er is beperkte keuze in maat voeringen. Het overzicht van de producten dat HeatXL van Alkari voert vind je terug in onze download prijs catalogus.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header