HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Alkari infrarood verwarming basic

alkari-infrarood-verwarming

Groothandel Alkari warmtepaneel

Alkari infrarood verwarming basic panelen zijn voordelig in aanschaf en tevens betrouwbaar in gebruik. Met een gepatenteerde aluminium warmte element en reflector technologie staan deze panelen daarom garant voor een goede efficiëntie. Voordelig verwarmen door middel van Alkari infrarood verwarming.

Het verwarming element van koolstofvezel met nikkel en nano zilver is ontwikkeld door deskundige specialisten in samenwerking met Duitse leveranciers. Deze hoogwaardige verwarmingselementen worden dan ook toegepast in alle Alkari producten.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

alkari-infrarood-verwarming

Basis infrarood paneel groothandel

HeatXL levert als importeur Alkari infrarood verwarming basic uitvoering. Deze warmtepanelen zijn een goedkoop alternatief voor glazen infrarood panelen. Met de ir panelen kan je vervolgens voordelig elektrisch verwarmen.

alkari-infrarood-verwarming

Goedkoop infrarood paneel Alkari

Alkari infrarood verwarming basic panelen kunnen worden geleverd met een witte frame afwerking. Dat geeft een luxere uitstraling. De panelen bevestig je aan de wand of het plafond. Zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Alkari infrarood paneel basic

De zon verwarmt de aarde door infrarood straling, de aarde geeft de opgenomen warmte weer af aan de lucht. Het basis ir paneel van Alkari werkt precies zo. Met infrarood panelen verwarm je objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmte verdeling voelen Alkari basis panelen al bij lage temperaturen comfortabel aan. Dat zorgt voor een besparing van tot 30% op de energiekosten. Het benodigde wattage voor het verwarmen met infrarood is afhankelijk van de te verwarmen ruimte en gewenste temperatuur.

Dankzij de universele ophang beugels installeer je de ir panelen eenvoudig aan de muur of plafond. Na montage geniet je direct van de efficiënte infrarood warmte.

De basis panelen zijn te koppelen aan een losse plug-in thermostaat met week programma. Of bedien ze in een groep door middel van een draadloze thermostaat in combinatie met een ontvanger.

HeatXL levert de Alkari panelen rechtstreeks aan zowel technische groothandels en installateurs. Als ook aan badkamer leveranciers, aannemers en bouw ondernemingen. Naast levering bieden wij ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan project begeleidingen, installatie advies en dropshipping naar eindklanten.

alkari-infrarood-verwarming

Alkari infrarood verwarming basic gegevens

Groothandel Alkari infrarood

Alkari is een Duitse producent van infrarood panelen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een fabriek in Europa. De infrarood panelen van Alkari zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden.

Alkari warmte panelen

Alkari heeft basis infrarood heaters voor particulier gebruik als hoofd-, maar ook als bijverwarming. Er is beperkte keuze in maat voeringen. Het overzicht van de producten dat HeatXL van Alkari voert vind je terug in onze download prijs catalogus. Neem contact op voor prijzen en ook onze condities.

alkari-infrarood-verwarming

 

Groothandel distributie Nederland

HeatXL hanteert een voorraad zodat snel aan de klant geleverd kan worden. Wekelijks ontvangen wij van de leverancier de basis  panelen, waardoor een vlotte levering is verzekerd. Door een intensieve samenwerking met diverse distributie partners is snelle levering van producten aan jouw klant dan ook gegarandeerd.

Groothandel Alkari infrarood verwarming

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming