Alkari infrarood verwarming basic

alkari-infrarood-verwarming

Groothandel Alkari warmtepaneel

Alkari infrarood verwarming basic panelen zijn voordelig in aanschaf en tevens betrouwbaar in gebruik. Met een gepatenteerde aluminium warmte element en reflector technologie staan deze panelen daarom garant voor een goede efficiëntie. Voordelig verwarmen door middel van Alkari infrarood verwarming.

Het verwarming element van koolstofvezel met nikkel en nano zilver is ontwikkeld door deskundige specialisten in samenwerking met Duitse leveranciers. Deze hoogwaardige verwarmingselementen worden dan ook toegepast in alle Alkari producten.

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

alkari-infrarood-verwarming

Basis infrarood paneel groothandel

HeatXL levert als importeur Alkari infrarood verwarming basic uitvoering. Deze warmtepanelen zijn een goedkoop alternatief voor glazen infrarood panelen. Met de ir panelen kan je vervolgens voordelig elektrisch verwarmen.

alkari-infrarood-verwarming

Goedkoop infrarood paneel Alkari

Alkari infrarood verwarming basic panelen kunnen worden geleverd met een witte frame afwerking. Dat geeft een luxere uitstraling. De panelen bevestig je aan de wand of het plafond. Zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Alkari infrarood paneel basic

De zon verwarmt de aarde door infrarood straling, de aarde geeft de opgenomen warmte weer af aan de lucht. Het basis ir paneel van Alkari werkt precies zo. Met infrarood panelen verwarm je objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmte verdeling voelen Alkari basis panelen al bij lage temperaturen comfortabel aan. Dat zorgt voor een besparing van tot 30% op de energiekosten. Het benodigde wattage voor het verwarmen met infrarood is afhankelijk van de te verwarmen ruimte en gewenste temperatuur.

Dankzij de universele ophang beugels installeer je de ir panelen eenvoudig aan de muur of plafond. Na montage geniet je direct van de efficiënte infrarood warmte.

De basis panelen zijn te koppelen aan een losse plug-in thermostaat met week programma. Of bedien ze in een groep door middel van een draadloze thermostaat in combinatie met een ontvanger.

HeatXL levert de Alkari panelen rechtstreeks aan zowel technische groothandels en installateurs. Als ook aan badkamer leveranciers, aannemers en bouw ondernemingen. Naast levering bieden wij ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan project begeleidingen, installatie advies en dropshipping naar eindklanten.

alkari-infrarood-verwarming

Alkari infrarood verwarming basic gegevens

Groothandel Alkari infrarood

Alkari is een Duitse producent van infrarood panelen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een fabriek in Europa. De infrarood panelen van Alkari zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heb je interesse in de verkoop van Alkari? Dan vertellen wij je graag over de mogelijkheden.

Alkari warmte panelen

Alkari heeft basis infrarood heaters voor particulier gebruik als hoofd-, maar ook als bijverwarming. Er is beperkte keuze in maat voeringen. Het overzicht van de producten dat HeatXL van Alkari voert vind je terug in onze download prijs catalogus. Neem contact op voor prijzen en ook onze condities.

alkari-infrarood-verwarming

 

Groothandel distributie Nederland

HeatXL hanteert een voorraad zodat snel aan de klant geleverd kan worden. Wekelijks ontvangen wij van de leverancier de basis  panelen, waardoor een vlotte levering is verzekerd. Door een intensieve samenwerking met diverse distributie partners is snelle levering van producten aan jouw klant dan ook gegarandeerd.

Groothandel Alkari infrarood verwarming

Infrarood panelen

Groothandel infrarood panelen

Infrarood panelen fabrikant

Producent infrarood panelen

Importeur infrarood verwarming

Infrarood verwarming leverancier

Fabrikant infrarood verwarming

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.