HEATXL

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email HeatXL

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Advies infrarood verwarming

producent-infrarood-verwarming (1) advies infrarood verwarming

Advies over infrarood verwarming systemen

Advies inwinnen over infrarood verwarming systemen doe je bij de grootste leverancier en producent van infrarood verwarming producten, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

De hoge kwaliteit producten van HeatXL zijn allen voorzien van de beste keurmerken op verwarmingsgebied. Infraroodverwarming is in vele soorten, maten en vermogens verkrijgbaar. Daarom is van tevoren advies inwinnen een slimme keuze. 

Bij HeatXL krijg je advies over de infrarood verwarming systemen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Bij ons kan je terecht voor advies over de verschillende infrarood panelen, infrarood heaters en toebehoren, zoals dimmers, thermostaten en relaiskasten. 

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

infrarood werkplaats verwarming

Advies voor woningbouw 

Infrarood panelen onderscheiden zich van andere verwarmingssystemen. Infrarood warmte panelen zijn er in veel soorten, maten en vermogens. Om jouw woningbouw project te voorzien van infrarood verwarming kan je bij ons advies inwinnen. 

Onze infrarood experts denken met je mee. Wij leveren onze infrarood panelen direct uit voorraad, waardoor je geen lange leveringstijd hebt. Onze adviseurs helpen je graag bij het berekenen van de verwarmingsbelasting voor jouw warmteproject. 

Neem contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om je advies te geven over onze infraoord verwarming systemen voor jouw woningbouw project. 

Advies voor utilitaire bouw

HeatXL levert ook advies voor het verwarmen van bedrijfspanden, zoals grote kantoren. Maar ook voor ziekenhuizen en andere utilitaire bouwprojecten. Onze adviseurs komen graag bij je langs om het warmte project met je te door te nemen. 

Voor het verwarmen van kantoorpanden kunnen wij een goede warmte berekening maken met daarbij een gepaste offerte. Voor kantoren leveren wij bijvoorbeeld de speciale infrarood systeemplafond infrarood panelen. Deze warmtepanelen kan je eenvoudig in het rasterplafond installeren. 

Al onze infrarood verwarmingen zijn van hoge kwaliteit en dragen vele keurmerken. Ze zijn ook geschikt om in kritieke omgevingen te gebruiken, zoals operatiekamers. Vraag ons om advies om jouw utilitaire bouwproject te voorzien van energiezuinige infrarood warmte.

Neem contact met HeatXL op voor professioneel advies voor jouw warmteproject! 

infrarood-loods-verwarming (1) advies infrarood verwarming

Advies over infrarood verwarming voor industriële omgevingen

Een industrieel pand voorzien van warmte kan een kostbare aangelegenheid zijn. Echter als je de juiste keuze maakt voor verwarmingssysteem kan je flink besparen op de verwarmingskosten. De beste manier om een industrieel pand te voorzien van warmte is met infrarood stralers. 

De meeste industriële panden, zoals magazijnen of loodsen, zijn niet goed geïsoleerd. Indien je deze ruimte verwarmt met hete lucht, verdwijnt deze snel naar buiten. HeatXL levert speciale korte golf infrarood stralers welke niet gevoelig zijn voor tocht of wind.

Wij geven je ter plekke advies over onze infrarood heaters voor jouw industrieel pand. De infrarood stralers van HeatXL zijn geschikt om een heel industrieel pand, zoals magazijn, loods of garage te voorzien van infrarood warmte. Maar ook als werkplek verwarming. 

Groothandel voor installateurs en projecten

HeatXL is infraroodverwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw infrarood project.

Als infrarood verwarming leverancier garanderen wij een snelle levering uit voorraad en scherpe prijzen! Vraag ons om advies over jouw inkoop condities. Wij leveren jouw infraroodverwarming projecten compleet met advies, de nodige ondersteuning en eventuele installatieservice. 

Om het infrarood panelen aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide product specificaties over juiste toepassing. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor het geven van een professioneel advies.