Advies infrarood verwarming

producent-infrarood-verwarming (1) advies infrarood verwarming

Advies over infrarood verwarming systemen

Advies inwinnen over infrarood verwarming systemen doe je bij de grootste leverancier en producent van infrarood verwarming producten, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

De hoge kwaliteit producten van HeatXL zijn allen voorzien van de beste keurmerken op verwarmingsgebied. Infraroodverwarming is in vele soorten, maten en vermogens verkrijgbaar. Daarom is van tevoren advies inwinnen een slimme keuze. 

Bij HeatXL krijg je advies over de infrarood verwarming systemen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële omgevingen. Bij ons kan je terecht voor advies over de verschillende infrarood panelen, infrarood heaters en toebehoren, zoals dimmers, thermostaten en relaiskasten. 

Offerte aanvragen

HeatXL is marktleider in infrarood verwarmingen. Vraag een offerte aan of neem contact op. HeatXL is de specialist in grote projecten en bedrijfsoplossingen. Infraroodpanelen is de duurzame toekomt in verwarmen.

infrarood werkplaats verwarming

Advies voor woningbouw 

Infrarood panelen onderscheiden zich van andere verwarmingssystemen. Infrarood warmte panelen zijn er in veel soorten, maten en vermogens. Om jouw woningbouw project te voorzien van infrarood verwarming kan je bij ons advies inwinnen. 

Onze infrarood experts denken met je mee. Wij leveren onze infrarood panelen direct uit voorraad, waardoor je geen lange leveringstijd hebt. Onze adviseurs helpen je graag bij het berekenen van de verwarmingsbelasting voor jouw warmteproject. 

Neem contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om je advies te geven over onze infraoord verwarming systemen voor jouw woningbouw project. 

Advies voor utilitaire bouw

HeatXL levert ook advies voor het verwarmen van bedrijfspanden, zoals grote kantoren. Maar ook voor ziekenhuizen en andere utilitaire bouwprojecten. Onze adviseurs komen graag bij je langs om het warmte project met je te door te nemen. 

Voor het verwarmen van kantoorpanden kunnen wij een goede warmte berekening maken met daarbij een gepaste offerte. Voor kantoren leveren wij bijvoorbeeld de speciale infrarood systeemplafond infrarood panelen. Deze warmtepanelen kan je eenvoudig in het rasterplafond installeren. 

Al onze infrarood verwarmingen zijn van hoge kwaliteit en dragen vele keurmerken. Ze zijn ook geschikt om in kritieke omgevingen te gebruiken, zoals operatiekamers. Vraag ons om advies om jouw utilitaire bouwproject te voorzien van energiezuinige infrarood warmte.

Neem contact met HeatXL op voor professioneel advies voor jouw warmteproject! 

infrarood-loods-verwarming (1) advies infrarood verwarming

Advies over infrarood verwarming voor industriële omgevingen

Een industrieel pand voorzien van warmte kan een kostbare aangelegenheid zijn. Echter als je de juiste keuze maakt voor verwarmingssysteem kan je flink besparen op de verwarmingskosten. De beste manier om een industrieel pand te voorzien van warmte is met infrarood stralers. 

De meeste industriële panden, zoals magazijnen of loodsen, zijn niet goed geïsoleerd. Indien je deze ruimte verwarmt met hete lucht, verdwijnt deze snel naar buiten. HeatXL levert speciale korte golf infrarood stralers welke niet gevoelig zijn voor tocht of wind.

Wij geven je ter plekke advies over onze infrarood heaters voor jouw industrieel pand. De infrarood stralers van HeatXL zijn geschikt om een heel industrieel pand, zoals magazijn, loods of garage te voorzien van infrarood warmte. Maar ook als werkplek verwarming. 

Groothandel voor installateurs en projecten

HeatXL is infraroodverwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij de calculatie van jouw infrarood project.

Als infrarood verwarming leverancier garanderen wij een snelle levering uit voorraad en scherpe prijzen! Vraag ons om advies over jouw inkoop condities. Wij leveren jouw infraroodverwarming projecten compleet met advies, de nodige ondersteuning en eventuele installatieservice. 

Om het infrarood panelen aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide product specificaties over juiste toepassing. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor het geven van een professioneel advies.

Deze klanten gingen je voor

HeatXL Infrarood Verwarming

Infrarood verwarming koop je bij de grootste infrarood expert van de Benelux, HeatXL. HeatXL levert infrarood verwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood verwarming en toebehoren.

HeatXL infrarood panelen zijn allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in jouw woning of kantoren in jouw bedrijfspand. Onze infrarood panelen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zoals een krijtbord paneel, badkamer paneel en spiegel panelen met led verlichting.

Infrarood verwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming groothandel en leverancier van de Benelux. Infrarood verwarming kopen voor jouw warmte project doe je bij HeatXL. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming en toebehoren in ons magazijn, waardoor we direct aan jou kunnen leveren.

Als dealer van HeatXL krijg je advies infrarood verwarming en toebehoren. Als importeur en fabrikant zijn wij marktleider op infrarood verwarming. Wij geven je advies voor jouw infrarood verwarming warmte project. Wij hebben altijd alle infrarood verwarming producten op voorraad, waardoor we direct en snel kunnen leveren.

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Als infrarood verwarming leverancier leveren wij aan installateurs en groothandels in de Benelux. Geschikt voor zowel particulieren, bedrijven als industriële panden. Een gegarandeerde snelle levering en scherpe prijzen! 

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant en importeur in Europa. Ook leveren wij bijbehorende elektronica, zoals thermostaten en regelkasten. Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie onder één dak voltooien.

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in Nederland en België. Wij hebben bijna 4 duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten. Daarom is HeatXL groothandel infrarood verwarming jouw partner voor de inkoop van jouw infrarood warmte trajecten. 

Welltherm infrarood verwarming koop je bij de grootste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. HeatXL is exclusief importeur van de energiezuinig Welltherm infrarood panelen. De Welltherm infrarood verwarming zijn van hoge Duitse kwaliteit en leveren een zeer hoog rendement op. 

HeatXL is al sinds 2008 fabrikant infrarood verwarming. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en groothandels. HeatXL levert als fabrikant infrarood verwarming aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn liggen. Bel ons om jouw gunstige inkoop condities te bespreken. 

Heat XL is de grootste groothandel infrarood panelen voor dealers in Nederland en België. Met bijna duizend producten voor de toepassing en installatie van infrarood warmtepanelen is HeatXL daardoor de project partner voor menig installatie bedrijf. Als groothandel infrarood panelen hebben wij een grote voorraad.

HeatXL is producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Als producent infrarood verwarming produceren wij de infrarood producten in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge Duitse kwaliteit. Vanaf 2 jaar garantie.

HeatXL is exclusief importeur van Ecaros infrarood panelen. De dunne Ecaros infrarood panelen glas zorgen voor aangename en efficiënte warmte. Het ultradunne ontwerp en elegante witte look maken de Ecaros warmtepanelen bijzonder geschikt voor iedere witte muur. Standaard worden de panelen in wit of zwart geleverd.

Naast ons standaard pakket infrarood panelen bieden wij als fabrikant laagtemperatuur HeatXL infraroodpanelen aan. Wij leveren deze HeatXL infrarood verwarming aan dealers in de Benelux en Duistand. De HeatXL laagtemperatuur panelen zijn gemaakt van verhard glas en in alle RAL kleuren verkrijgbaar. 

HeatXL levert zuinige industriële infrarood verwarming welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, loodsen en magazijnen. De korte golf industriële infrarood verwarming is niet windgevoelig. Geschikt voor het verwarmen een heel pand, maar ook voor werkplaats verwarming. 

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infrarood producten aan installateurs en aan wederverkopers in de Benelux. Als importeur leveren wij hoogwaardige producten aan voor warmte projecten, zoals bedrijfshallen, industriële ruimtes, hot yoga studio’s, winkels, woningbouw en utiliteitsbouw.