Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

EIA subsidie

Wat is EIA?

Voor wie en wat is EIA? De EIA is voor ondernemers die investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie toepassen in hun onderneming. Hiermee behaalt u een dubbele winst. Met infrarood verwarming bespaart u niet alleen op energiekosten, maar betaalt u ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De belangrijkste voorwaarden die gesteld worden aan de EIA subsidie infrarood panelen zijn:

– U kunt 45,5% van de aanschafkosten opvoeren als aftrekpost over de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting (IB) of vennootschapsbelasting (VPB).
– Investeringen die in aanmerking komen staan op de RVO energielijst.
– De EIA subsidie infrarood panelen is te combineren met de KIA.
– EIA is niet te combineren met de Milieu Investeringsaftrek (MIA) (art. 3.46a lid 6 IB), de Investeringssubsidie duurzame energie (IDE) en niet met de SDE+ subsidie verkregen na 2013.
– U meldt de investering in infrarood panelen op tijd aan bij de RVO. Dit is binnen drie maanden na opdracht tot levering.
– Het meldingsbedrag voor aangegane verplichtingen en gemaakte voorbereidingskosten dient per melding samen ten minste € 2.500 te bedragen. Het maximale meldingsbedrag per kalenderjaar per bedrijf is maximaal € 126 miljoen (2021).

HeatXL INfrarood verwarming

Voor de zakelijke markt is er voordeel te behalen met infrarood verwarming

industriele-verwarming-1024x768-1
heatxl industrie verwarming
industriele-verwarming-magazijn-1
industriele-verwarming-43
industriele-verwarming-53
bedrijfshal verwarmen zonder gas
industriele-verwarming-plafond-industrie
industriele-verwarming-22

Infrarood verwarming voor iedereen

HeatXL is de marktleider in infrarood verwarming van Nederland. Fabrikantgroothandel en importeur van hoge kwaliteit infrarood verwarming, zoals de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Je kan bij ons voor iedere infrarood verwarming terecht, voor particuliere verwarming, zoals woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarming. Natuurlijk ook zakelijk zoals voor de industrie, kantoor, kerk en bedrijfsruimtes.

Ook combineren we infrarood verwarming met zonnepanelen voor een duurzamere wereld. Direct infrarood verwarming kopen? Dat kan in onze online winkel.

Wordt ook duurzamer en stap over op infrarood verwarming van HeatXL.

Wil je uitleg en informatie over een infrarood verwarming, neem dan contact op met onze adviseurs. Bezoek ons kantoor of de showrooms.  Je kunt ook de download pagina bekijken voor meer informatie.

Voorwaarden Energie Investeringsaftrek

Subsidie infrarood panelen

Om in aanmerking te komen voor de EIA-subsidie dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden Energie Investeringsaftrek.

Voor de subsidie infrarood panelen moet de energiebesparende techniek of energiebesparend bedrijfsmiddel op de energielijst van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) staan.

Infrarood panelen vallen onder de EIA conform de RVO-energielijst.

Hier staat vermeld dat infrarood panelen in aanmerking komen indien deze met een gemiddelde hoogte van boven de 4 meter geïnstalleerd zijn. Dat wil zeggen dat zowel ruimtes lager als hoger dan 4 meter in aanmerking komen, als de gemiddelde hoogte maar meer dan 4 meter bedraagt.

Bij de EIA regeling moet er voor ruimtes lager dan 4 meter aangetoond worden dat de energiebesparing minimaal 0,15 Nm3 is en niet meer dan 1,2 Nm3 aardgasequivalent per jaar is.

Onze adviseurs van HeatXL Infrarood verwarming zoeken graag voor je uit of je in aanmerking komt voor de EIA-subsidie of KIA-regeling.

Bij investering in de infrarood panelen voor jouw bedrijf, begeleiden wij je bij de subsidie aanvraag. Neem vrijblijvend contact met HeatXL op.

industriele-verwarming-53

EIA subsidie regeling

Subsidie infrarood verwarming

Investeer in infrarood verwarming voor jouw bedrijf en profiteer van de EIA subsidie regeling, energie-investeringsaftrek (EIA).

Naast de duurzame investering in infrarood panelen, waarmee je energie bespaart, kunt u de EIA regeling aanvragen.

Naast de KIA kan je ook nog de EIA regeling voor infrarood verwarming van maximaal 45,5% aanvragen. Een combinatie van de KIA en EIA is mogelijk indien je aan de voorwaarden voldoet. We gaan verder in op de EIA-subsidie regeling voor infrarood verwarming.

De EIA is een fiscale regeling waarmee de overheid investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en systemen wil stimuleren. 

Met infrarood verwarming profiteer je van KIA waardoor je én minder belasting hoeft te betalen én lagere energiekosten hebt.

Neem oontact met ons op

HeatXL is jouw vertrouwde 
partner

Offerte aanvragen

Zakelijk contact

Wanneer je tijdens een bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, raden we je aan om vooraf een afspraak te maken via onze website of telefonisch. We maken dan genoeg tijd voor je vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bekijk ook onze video’s voor meer informatie.

Heb je liever zakelijk advies bij je bedrijf? We kunnen ook een afspraak maken, dan komt onze adviseur bij je langs. Het contactformulier maakt het mogelijk snel en eenvoudig een afspraak te maken op een tijdstip dat je schikt. 

Neem snel contact op via het formulier of mail ons via info@heatxl.com.

Je kan ons ook bellen op: +31 (0)165-714107

IG_Infrarot_logo_NL-1024x438
sbb-erkend-leerbedrijf-header